Wide Screen
Image default
Filmek

Joe Manganiello színész beszélt a The Batman-film ütemezéséről

Még mindig semmi konkrétumot nem tudunk, hogy mikor kezdik forgatni a filmet, de talán most közelebb kerültünk.

Még mindig semmi konkrétumot nem tudunk, hogy mikor kezdik forgatni a filmet, de talán most közelebb kerültünk.

Nagyon keveset tudunk a The Batman-ről, pusztán annyi hivatalos, hogy a főszereplőt Ben Affleck fogja játszani, aki korábban rendező és íróként is dolgozott a projekten, de végül a direktori munkákat A majmok bolygója franchise-tól Matt Reeves vette át. A napokban Deathstroke-ot alakító Joe Manganiello-val készítettek egy interjút, amelyben a színész célozgatott a forgatásra is.

Miután Affleck dobbantott a rendezői székből sokan vészjósló jeleket véltek felfedezni a projekt körül, és már szinte temették a teljes szóló Batman rebootot. Ám a pletykák után jött Matt Reeves, aki talán most már zöld ágra vergődött a Warner Bros. stúdióval, valamint a DC Comics-szal, tehát a lehető legjobb kezekben van a film. De továbbra sincs hivatalos szó arról, hogy mikor kezdik a forgatást.

Manganiello színész korábbi nyilatkozataiban többször is utalt rá, hogy 2017 tavaszán forogni fog a film, de az elhúzódott rendezői mizéria, illetve a sorozatok szkriptelési gondok után erre kevés esélyt látunk. Habár a közelmúltban a Robert Irvine Magazine készített egy interjút a színésszel, aki megnyugtatta a rajongókat, hogy minden összeállt, és kezdődhet a munka.

Tavaly még májust mondtam, legalábbis én úgy értelmeztem. Attól függ, honnan közelíted meg. Nagy terveik vannak a filmmel. Függetlenül attól, hogy elkezdjük-e forgatni májusban, vagy júniusban, bárhogy is alakuljon, nem számít. A kreatív előkészületeket tiszteletben kell tartani, senki sem akar egy kevésbé sikeres filmet. Ez egy legendás film. A forgatás majd akkor kezdődik, amikor minden darab a helyére került, és tudjuk, hogy valami olyan lesz, amire büszkék leszünk. Nem fogunk kézzel-lábbal ragaszkodni az időponthoz csak azért elkezdni, hogy valamit fel tudjunk mutatni. Mindenki a legjobbat akarja a filmnek. Tehát miről is van szó akkor? Senki sem akar olyan szuperhősfilmet készíteni, amin aztán a rajongók és a kritikusok is csámcsognak. Megnyugodhat mindenki, a legjobbat fogjuk kihozni belőle.

Manganiello továbbá kitért még azokra a pletykákra is, melyekkel az elmúlt hetekben lehetett találkozni a médiában. Köztük olyanokkal, mint baj van a filmmel, törölni fogják, Affleck is távozhat.

Vicces, ahogy a média túlreagálja a dolgokat, s olyanokat írnak, hogy „Ó, baj van.”, „Ó, felül kell vizsgálni a forgatókönyvet.”. Csak sírni tudtok. Van egy kreatív folyamat, és a stábban mindenki a lehető legjobbat akarja a filmnek. És ezt fogjuk csinálni. Majd elkezdjük a forgatást, ha jónak gondoljuk. De erre hamarosan sor kerülhet, ezt elárulhatom azért.

Nyilvánvaló azért, hogy továbbra is vannak félelmek a filmmel kapcsolatban, hiszen hivatalosan a Warner Bros. semmit sem közöl a médiában, hallgatnak, ami nem éppen jó előjel. Ha Manganiello szavai helytállóak, s a következő hónapokban elkezdik forgatni a The Batman-t, akkor talán hamarosan hivatalos bejelentést is kapunk hozzá.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher és rendezők így reagáltak Az Igazság Ligája rendezői változatának bejelentésére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat