Close


Közelgő események

Filmek

Joe Carnahan távozott a Bad Boys 3 rendezői székéből

Hónapról hónapra egyre aggasztóbb hírek jelennek meg a Bad Boys for Life folytatásról.

Joe Carnahan távozott a Bad Boys 3 rendezői székéből
  • PublishedMarch 8, 2017

Hónapról hónapra egyre aggasztóbb hírek jelennek meg a Bad Boys for Life folytatásról.

A Sony Pictures már régóta ül a Bad Boys 3-on, sőt korábban arról is beszéltek, hogy rögtön két részt rendeltek be. Tavaly februárban Joe Carnahan rendező pár részletet elárult a filmről, vázolta, hogy milyen koncepciók alapján gondolják a harmadik részt. Sajnos azonban most a The Hollywood Reporter állítása szerint Carnaham rendező távozott a franchise-tól. Az oldal forrásai arról számoltak be, hogy ütemezési és kreatív különbségek miatt konfliktus támadt a rendező és a stúdió között, s ezért döntött inkább a távozás mellett. Habár Carnaham már megírta a film forgatókönyvét, valamint Will Smith és Martin Lawrence is aláírt a szerepre, most mégis komoly bajban a projekt.

Még 2016. február 1-én Smith a következőket mondta a BBC 1-nek:

Néhány hete láttam Martin-t. Most láttam őt először két év után, és csak néztük egymást. Összeborultunk, és abban a pillanatban tudtuk, hogy egy másik Bad Boys-t készítünk. Biztosak voltunk abban, ahogy lesz folytatás.

A filmet 2018. november 8-ra jegyezték be bemutatásra, és a forgatás előreláthatóan idén ősszel veszi kezdetét. Menet közben a filmhez megjelent egy filmcím is, ami a Bad Boys for Life névre hallgat, ami Will Smith és Martin Lawrence karakterek híres mottójára is utalhat:

Együtt hajtunk, együtt halunk, rossz fiúk egy életre.

Az eredeti Bad Boys-t még 1995-ben mutatta be Michael Bay, majd 2003-ban érkezett a folytatás, most pedig Joe Carnahan vette volna kezébe az irányítást, hogy elkészítse a harmadik részt. Megvan az okunk arra, hogy feltételes módban beszüljünk, ugyanis korábban a stúdió is tett már célzást arra, hogy nem tudják tartani a 2018-as premiert, és későbbi időpontban tervezik bemutatni a filmet, most pedig a rendező távozása is tovább erősíti pletykákat. Benne van a pakliban, hogy talán addig fogják elhúzni a harmadik részt, hogy teljesen letesznek majd a projektről, és egyik nap csak bejelentik, törölték. Reméljük erre azért nem kerül majd sor, mi nagyon szeretnénk viszontlátni a rossz fiúkat.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.