Wide Screen
Image default
Filmek

Joe Carnahan távozott a Bad Boys 3 rendezői székéből

Hónapról hónapra egyre aggasztóbb hírek jelennek meg a Bad Boys for Life folytatásról.

A Sony Pictures már régóta ül a Bad Boys 3-on, sőt korábban arról is beszéltek, hogy rögtön két részt rendeltek be. Tavaly februárban Joe Carnahan rendező pár részletet elárult a filmről, vázolta, hogy milyen koncepciók alapján gondolják a harmadik részt. Sajnos azonban most a The Hollywood Reporter állítása szerint Carnaham rendező távozott a franchise-tól. Az oldal forrásai arról számoltak be, hogy ütemezési és kreatív különbségek miatt konfliktus támadt a rendező és a stúdió között, s ezért döntött inkább a távozás mellett. Habár Carnaham már megírta a film forgatókönyvét, valamint Will Smith és Martin Lawrence is aláírt a szerepre, most mégis komoly bajban a projekt.

Még 2016. február 1-én Smith a következőket mondta a BBC 1-nek:

Néhány hete láttam Martin-t. Most láttam őt először két év után, és csak néztük egymást. Összeborultunk, és abban a pillanatban tudtuk, hogy egy másik Bad Boys-t készítünk. Biztosak voltunk abban, ahogy lesz folytatás.

A filmet 2018. november 8-ra jegyezték be bemutatásra, és a forgatás előreláthatóan idén ősszel veszi kezdetét. Menet közben a filmhez megjelent egy filmcím is, ami a Bad Boys for Life névre hallgat, ami Will Smith és Martin Lawrence karakterek híres mottójára is utalhat:

Együtt hajtunk, együtt halunk, rossz fiúk egy életre.

Az eredeti Bad Boys-t még 1995-ben mutatta be Michael Bay, majd 2003-ban érkezett a folytatás, most pedig Joe Carnahan vette volna kezébe az irányítást, hogy elkészítse a harmadik részt. Megvan az okunk arra, hogy feltételes módban beszüljünk, ugyanis korábban a stúdió is tett már célzást arra, hogy nem tudják tartani a 2018-as premiert, és későbbi időpontban tervezik bemutatni a filmet, most pedig a rendező távozása is tovább erősíti pletykákat. Benne van a pakliban, hogy talán addig fogják elhúzni a harmadik részt, hogy teljesen letesznek majd a projektről, és egyik nap csak bejelentik, törölték. Reméljük erre azért nem kerül majd sor, mi nagyon szeretnénk viszontlátni a rossz fiúkat.

Még több a témában...

Megérkeztek az első Bad Boys for Life forgatási fotók

Kévés Bence Mihály

Will Smith egy szelfivel jelentkezett az új Aladdin forgatásáról

Az eddigi leghosszabb előzetest kapta meg Az öngyilkos osztag

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább