Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

[FRISSÍTVE] Az első hivatalos kép a Thor: Ragnarök szereplőiről

Az Entertainment Weekly borítóján láthatjuk először a Thor: Ragnarök szereplőit, köztük Thor-t, Valkűr-t és Hela-t.

Az Entertainment Weekly borítóján láthatjuk először a Thor: Ragnarök szereplőit, köztük Thor-t, Valkűr-t és Hela-t.

Nem sokkal azután, hogy bemutatták az Entertainment Weekly címlapját újabb képeket tettek közzé a filmből. A most bemutatott képeken továbbra is Valkűr-t, Hela-t, Thor-, Loki-t és magát a rendezőt, Taika Waititi-t láthatjuk, de Jeff Goldblum Grandmaster karakterét is láthatjuk meglehetősen különös, de egyedi jelmezben. Vicces, szó se róla.

Eredeti cikk

Chris Hemsworth karaktere, Thor teljesen új külsőt kap a harmadik filmre, sőt ezúttal a legendás pöröjétől is megválni kényszerűlt, helyette nagyszerű kardokkal apríthatja majd az ellenfeleket. Thor mellett jobbra Valkűr-t (Tessa Thompson), míg baloldalon Hela-t (Cate Blanchett) láthatjuk.

Ezúttal sem kellett csalódnunk, hiszen korábban többen is megerősítették, hogy Thor a harmadik részre új külsőt kap majd. Nos, emberek, így fest hát az Isten, aki Mjölnir helyett kardokkal kezében fog hadonászni a harmadik részben. Nem csak frizurája és fegyvere fog drasztikusan eltérni a korábbi filmekben látottaktól, hanem testpáncélja is. Logikus is a megújulás annak tudtában, hogy gladiátor arénában fog harcolni.

Jó volt, hogy nem kellett reggelente órákat ülnöm a sminkszéken. Olyan volt ez számomra, mint egy újjászületés, de nem mint színészként, hanem karakterként.

– mondta Chris Hemsworth az Entertainment Weekly-nek, miután megszabadult a hosszú hajtól. Kevin Feige a Marvel Studios elnöke hozzáfűzte még, hogy…

Meggyőződésem, hogyha elég szerencsés vagy, hogy egy franchise-ból elkészíts három részt, akkor ez kötelezettséged, hogy ne ess bele a trilógiákra jellemző hibákba.

A Thor: Ragnarök hazai bemutatója 2017. november 2-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat