x
Close


Közelgő események

BREAKING Filmek

James Gunn megerősítette A galaxis őrzői vol. 3. részét, és beszélt a megjelenésükről a Végtelen Háborúban

Trilógia készül A galaxis őrzőiből. Ezt maga a rendező erősítette meg éjjel.

James Gunn megerősítette A galaxis őrzői vol. 3. részét, és beszélt a megjelenésükről a Végtelen Háborúban
  • Publishedmárcius 16, 2017

Trilógia készül A galaxis őrzőiből. Ezt maga a rendező erősítette meg éjjel.

James Gunn-t, a nagy sikerű A galaxis őrzői első részének rendezőjét, a hamarosan megjelenő második rész kapcsán meginterjúvolták, és érdekes dolgokat árult el Űrlordék újabb kalandjairól a Marvel Filmes Univerzumában. Az egyik kérdés konkrétan arra vonatkozott, hogy vannak-e tervek a 3. rész elkészítésére.

Lesz Őrzők 3, annyi biztos. Még gondolkozunk a részleteken. Még próbálom kitalálni mit is szeretnék igazán csinálni. Ki kell gondolnom hol akarok lenni, és hogyan akarom tölteni a következő 3 évet az életemből, Tudjátok, rendezni akarok egy újabb nagy filmet, de hogy ez az Őrzők folytatása legyen vagy valami egészen más? Ezt kell kitalálnom a következő néhány hétben.

Tehát annyi biztos hogy trilógiává bővül a történet, de hogy mikor és ki rendezi az még nincs kőbe vésve. És arra vonatkozóan, hogy tud-e valamit mondani az Őrzők megjelenéséről a Végtelen háborúban, szűkszavúan csak ennyit válaszolt:

Figyelj, nem hiszem hogy el kéne túlozni ezt a dolgot, hiszen az egy Bosszúállók-film lesz. De az is igaz hogy az Őrzők csapata is része annak az univerzumnak, része a Thanos történetnek, szóval egy nem túl nagy, de annál fontosabb szerepre benne lesznek a filmben.

Ti örülnétek ha az Őrzők és a Bosszúállók crossover tényleg megvalósulna?

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.