Főoldal Előzetesek Megérkezett a Kingstown polgármestere 3. évadának teljes előzetese
Előzetesek

Megérkezett a Kingstown polgármestere 3. évadának teljes előzetese

Jeremy Renner visszatér június elején a Kingstown polgármestere 3. évadában.

461

A SkyShowtime bemutatta a Kingstown polgármestere drámasorozat várva várt harmadik évadának teljes előzetesét. A sorozat premierje kizárólag a platformon látható, június 6-án. Az Oscar-jelölt Jeremy Renner nevével fémjelzett Kingstown polgármestere alkotói a Yellowstone sorozatot is jegyző Taylor Sheridan és Hugh Dillon. A sorozat az MTV Entertainment Studios, a 101 Studios és a Bosque Ranch Productions gyártásában készült.

A harmadik évadban robbanások sorozata rázza meg Kingstownt, ami felbolygatja lakói életét, miközben az orosz maffia egy új fejese telepedik le a városban, és ezzel kitör a drogháború a börtön falain belül és kívül. Hatalmas nyomás nehezedik Mike McLusky-ra (Renner), hogy véget vessen a háborúnak, de a dolgok tovább bonyolódnak, amikor felbukkan egy ismerős arc a börtön múltjából, aki könnyedén meghiúsíthatja a polgármester erőfeszítéseit a frakciók összebékítésére.

Renner mellett a Kingstown polgármestere visszatérő szereplőgárdája is igazi sztárparádé: Hugh Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley és Michael Beach.

A sorozat vezető producerei: Taylor Sheridan, Hugh Dillon, Jeremy Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado és Keith Cox.

A Kingstown polgármestere a SkyShowtime egyre bővülő Sherida-gyűjteményének új darabja. A kollekció olyan sorozatokkal büszkélkedhet, mint az 1883, az 1923, a Lawmen: Bass Reeves, a Special Ops: Lioness, a Tulsa King és a Yellowstone.

A Kingstown polgármestere első és második évada már megtekinthető a SkyShowtime kínálatában.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Yellowstone
Sorozatok

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása, a nemzetközi sikersorozat az idei év...

SkyShowtime
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat júniusban a SkyShowtime

Júniustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a SkyShowtime-on.