Dave Bautista máris bejelentkezett egy szerepre a DC-nél

A Marveltől kirúgott James Gunn a DC-nél talált munkát, és úgy tűnik, hogy Dave Bautista is követné a színészt a képregényhősök másik táborába.

A Marveltől kirúgott James Gunn a DC-nél talált munkát, és úgy tűnik, hogy Dave Bautista is követné a színészt a képregényhősök másik táborába.

Hogy is szokták mondani, visszanyal a fagyi? Talán ez a legjobb hasonlat arra, ami a Marvellel történt az elmúlt nap. Júliusban robbant a hír, miszerint James Gunn a múltban Twitteren közzétett sértő megjegyzései miatt távozik a stúdiótól, és ezzel magára hagyva A galaxis őrzői franchiset, aminek ügyes-bajos dolgait a kezdetektől a rendezőre volt bízták. A színésztársak és a rajongók is kiálltak a rendező mellett, szerették volna jobb belátásra bírni a mikiegeres céget, azonban a Disney nem tágított korábbi döntésétől, Gunn-nak fellelnie kell tettéért, és erre egyetlen mód van, ha megszüntetik a közös együttműködést.

Dave Bautista az egyik legnagyobb és leghangosabb támogatója volt James Gunn-nak, rögtön ellenezte a Disney döntését, és a médiában többször hangot is adott az ügynek, élesen bírálta a stúdiót – szinte már megfenyegette -, most pedig a hivatalos bejelentés után azzal fenyegeti a Disneyt, hogy otthagyva minden pereputtyot a DC-hez szerződik, csakhogy James Gunn-nal közösen dolgozhasson a Suicide Squad második részén. Bautista a tegnapi hír után rögtön ismét telefont ragadott, s Twitteren kérdezte, hogy hol lehet jelentkezni szerepre, mert ő is szerepelni szeretne James Gunn forgatókönyve alapján készülő Suicide Squad 2.-ben, amit nagy valószínűleg Gunn fog filmezni is.

Mára már biztos lett, hogy James Gunn a DC / Warner páros kegyei alatt talált új munkára, mert az amerikai IGN-nek a stúdió megerősítette, hogy Gunn írja az Öngyilkos osztag folytatás forgatókönyvét. Részleteket nem osztottak meg a tervekről, de Gunn állítólag egy teljesen új rosszfiúkból álló csapat köré építi a franchiset, tehát nagy kérdés, hogy Margot Robbie (Harley Quinn), Jared Leto (Joker) és Will Smith (Deadshot) színészek visszatérnek-e, vagy David Ayer alkotásával ők is mennek a kukába.

Ami pedig A galaxis őrzői vol. 3. forgatását illeti, az eredeti terv az volt, hogy 2019 elején kezdik a forgatást, aminek szkriptjét Gunn már leszállította a stúdiónak. Kevin Feige producer korábban megerősítette, hogy abból a forgatókönyvből dolgoznak majd, nem írják át, de a rendező kilétét nagy homály fedi, mint ahogy azt is, mikor láthatjuk a harmadik részt.

Total
99
Shares
Previous Article

James Gunn írhatja és rendezheti a Suicide Squad 2. részt

Next Article

Brie Larson tagadta, hogy 7 filmre írt volna alá Marvelnél

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!