Főoldal Filmek Dave Bautista keményen odaszólt a Disneynek
Filmek

Dave Bautista keményen odaszólt a Disneynek

Amennyiben a Marvel nem James Gunn forgatókönyvét használja A galaxis őrzői vol. 3. forgatása alatt, akkor Dave Bautista otthagyja szerepét.

735

Amennyiben a Marvel nem James Gunn forgatókönyvét használja A galaxis őrzői vol. 3. forgatása alatt, akkor Dave Bautista otthagyja szerepét.

James Gunn kirúgása után sokan kiálltak a rendező mellett – az Őrzők egy nyílt levélben – , de talán egyik színész sem annyira elszánt, mint Dave Bautista, aki most konkrétan megfenyegette a Marvel Studiost, amennyiben nem a James Gunn által megírt forgatókönyvből dolgoznak a harmadik rész munkája során, úgy ő nem kér belőle, és távozik.

Senki sem védi az ő tweetjeit, de ez egy kegyetlen kampány volt egy jó ember ellen. Beszéltem Chris Pratttel aznap miután ez történt, aki egy kicsit vallásos, így időre van szüksége, hogy imádkozzon és kitalálja merre tovább. De én úgy voltam vele: „hogy bas**a meg. Ez hülyeség. James egy kedves ember, a legilledelmesebb ember, akivel találkoztam.”

És ezzel még nem ért véget, mert Bautista folytatta…

És akkor most ott tartunk, ha a Marvel nem használja fel Gunn forgatókönyvét, akkor meg fogom kérni őket, hogy engedjenek el, hadd szálljak ki a történetből, vagy találjanak valaki mást a szerepre. Elárulnám James-t, ha nem így tennék.

Talán a Disney nem gondolt bele, hogy mekkora lavinát indít el, mikor kirúgták James Gunnt, mert jelen állás szerint sem a színészek, sem a rajongók nem értenek egyet a döntéssel, s mindenki visszaköveteli az Őrzők rendezőjét. James Gunn volt az, aki 2014-ben elindította a franchiset, és most őt szeretnék, hogy lezárja a trilógiát. Korábban lehetett olyan pletykát is olvasni, hogy a Disney visszavárja Gunnt, majd pár órára rá ezt cáfolták egy újabb pletykában. A felháborodás után nem lennénk meglepődve, ha a stúdió valóban visszahívná a rendezőt és a trilógia befejezése után döntenének a továbbiakról, de hogy ebbe a rendező belemenne-e, az már egy másik téma. A galaxis őrzői vol. 3. eredetileg 2020-ban kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események