Wide Screen
Image default
Filmek

Nem keresték James Gunn utódját a Marvel Studios vezetői

A korábbi hírek ellenére elképzelhető, hogy a Marvel nem kereste James Gunn utódját A galaxis őrzői vol. 3. rendezői székébe.

A korábbi hírek ellenére elképzelhető, hogy a Marvel nem kereste James Gunn utódját A galaxis őrzői vol. 3. rendezői székébe.

Minap mindannyian rácsodálkoztunk, mikor a Disney vezetői megbocsájtottak James Gunn direktornak, és a történtek után visszaültetik A galaxis őrzői vol. 3. rendezői székébe, miután tavaly nyáron kirúgták a múltban tett sértő és bántó megnyilvánulásaiért Twitteren. Mint utólag kiderült, hogy csoport állt a felbujtás mögött, akik korábban Donald Trump miniszterelnököt is bajba sodorták a közösségi médiában. Azonban Alan Horn a Disney filmrészleg vezetője úgy döntött, hogy meghallgatják a rajongók és a színészek kérését, s megbocsátanak Gunn-nak, holott még tavaly éppen az ellenkezőjéről beszélt.

Alan Horn

A The Hollywood Reporter bennfentes információkra hivatkozva a Marvel Studios és a Disney soha nem is keresték Gunn utódját a projekt élére. Ugyanakkor a beszámolóból nem derült ki, hogy mikor döntöttek úgy és mennyi ideig tartott belátni, hogy James Gunn pótolhatatlan a Marvel Moziverzumba és A galaxis őrzői franchise élén, nélküle nem készülhet el a trilógia befejező része.

James Gunn még távozása előtt elkészítette A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvét, aminek forgatását 2019 elejére időzítettek volna, azonban a rendező távozása utána a stúdió parkoló pályára küldte az Őrzőket egy rövid időre. Bár több cikket is olvashattunk arról, hogy a Disney és a Marvel Studios Gunn szkriptjéből fogja elkészíteni a filmet, csak éppen rendező nem volt a feladatra. James Gunn jelenleg a Warner Bros. stúdióval a The Suicide Squad projekten dolgozik, és csak annak befejezése után tér vissza a Marvelhez, hogy elkészítsék a harmadik részt.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat