James Gunn

Nem keresték James Gunn utódját a Marvel Studios vezetői

A korábbi hírek ellenére elképzelhető, hogy a Marvel nem kereste James Gunn utódját A galaxis őrzői vol. 3. rendezői székébe.

A korábbi hírek ellenére elképzelhető, hogy a Marvel nem kereste James Gunn utódját A galaxis őrzői vol. 3. rendezői székébe.

Minap mindannyian rácsodálkoztunk, mikor a Disney vezetői megbocsájtottak James Gunn direktornak, és a történtek után visszaültetik A galaxis őrzői vol. 3. rendezői székébe, miután tavaly nyáron kirúgták a múltban tett sértő és bántó megnyilvánulásaiért Twitteren. Mint utólag kiderült, hogy csoport állt a felbujtás mögött, akik korábban Donald Trump miniszterelnököt is bajba sodorták a közösségi médiában. Azonban Alan Horn a Disney filmrészleg vezetője úgy döntött, hogy meghallgatják a rajongók és a színészek kérését, s megbocsátanak Gunn-nak, holott még tavaly éppen az ellenkezőjéről beszélt.

Alan Horn [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A The Hollywood Reporter bennfentes információkra hivatkozva a Marvel Studios és a Disney soha nem is keresték Gunn utódját a projekt élére. Ugyanakkor a beszámolóból nem derült ki, hogy mikor döntöttek úgy és mennyi ideig tartott belátni, hogy James Gunn pótolhatatlan a Marvel Moziverzumba és A galaxis őrzői franchise élén, nélküle nem készülhet el a trilógia befejező része.

James Gunn még távozása előtt elkészítette A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvét, aminek forgatását 2019 elejére időzítettek volna, azonban a rendező távozása utána a stúdió parkoló pályára küldte az Őrzőket egy rövid időre. Bár több cikket is olvashattunk arról, hogy a Disney és a Marvel Studios Gunn szkriptjéből fogja elkészíteni a filmet, csak éppen rendező nem volt a feladatra. James Gunn jelenleg a Warner Bros. stúdióval a The Suicide Squad projekten dolgozik, és csak annak befejezése után tér vissza a Marvelhez, hogy elkészítsék a harmadik részt.

Total
31
Shares
Previous Article
Thanos Végtelen háború

Mutatjuk, milyen lesz Thanos a Bosszúállók: Végjátékban

Next Article

Végre ízelítőt kaphatunk a Bosszúállók játékból?!

Related Posts