James Gunn

Alan Horn, a Disney filmrészleg vezetője beszélt James Gunn kirúgásáról

Alan Horn egy interjúban elárulta, hogy tanultak a legutóbbi incidensből, ami James Gunn-nal történt, ezért a jövőben átvilágítják a jelentkező rendezőket.

Alan Horn egy interjúban elárulta, hogy tanultak a legutóbbi incidensből, ami James Gunn-nal történt, ezért a jövőben átvilágítják a jelentkező rendezőket.

A Disney valóságos lavinát indított el, mikor tavaly nyáron kirúgta A galaxis őrzői franchise rendezőjét, James Gunnt, aki a múltban tett magatartásáért kirúgtak a Marvel Studiostól. Mai napig az egyik legvitatottabb téma, hogy a The Walt Disney vállalat jól döntött-e, amikor Gunnt elküldték, hiszen maga a rendező is megbánta tettét, és nélküle A galaxis őrzői vol. 3. parkolópályára került. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A The Hollywood Reporter beszélgetett Alan Horn-nal, a Disney filmrészleg vezető emberével, aki megosztotta gondolatait az üggyel kapcsolatban, valamint rávilágított arra, hogy a stúdiónak a jövőben nagyobb figyelmet kell fordítania a jelentkezők ellenőrzésére. [penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Alan Horn”]Azt mondanám, hogy nem. Nem gondolom, hogy teljes körű háttér-ellenőrzést végzünk, hogy az adott személy mit mondott a múltban. Szomorú vagyok, hogy néhányukat kelepcébe csalták. És néha úgy érzem, hogy „Ú, amit mondtak, az olyan felháborító, hogy következményekkel kell járnia.” Egy nyitott világ ez most, és ez ezzel jár. Ez egy figyelmeztetés: légy óvatos![/penci_blockquote]

Gunn esete után többen is amellett döntöttek, hogy törölték közösségi oldalukat, köztük a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson is törölte Twitter-fiókját. A Disney nem ismer kegyelmet, és különös kegyetlenséggel bánik el azokkal, akik vétenek a stúdió alapelveivel szemben. Ahogy Horn is kitért rá, az internet elterjedésével egy új időszámítás kezdődött, melyben megszűnik a magánszféra, és eltörlődnek a határok. Különösképpen igaz ez a filmipara, ahol az elmúlt évek alatt több példát is láttunk, hogy egy tehetséges rendező karrierje egyik napról a másikra derékba tört, szerencsére itt most erről szó sincs, hiszen James Gunnt tárt karokkal fogadták a Warner Bros.-nál, ahol már a Suicide Squad rebootján dolgozik.

Total
3
Shares
Previous Article
Hidegháború

KRITIKA: Hidegháború

Next Article

Szóval ilyen érzés Vasembernek lenni…

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!