Wide Screen
Image default
Filmek

A Trónok harca készítői új Star Wars trilógián dolgoznak

Lassan egy éve már annak, hogy a Lucasfilm bejelentette a Trónok harca showrunner párosának új Star Wars-filmjét, ami valójában egy új trilógiát takar.

David Benioff és D.B. Weiss a Trónok harca showrunner párosa miután lezárja a végső összecsapást Westerosban, átnyargalnak a messzi-messzi galaxisba, ahol a Lucasfilm Rian Johnson rendező mellett őket is egy Csillagok háborúja trilógiával bízta meg, bár azt nem tudni, hogy ez is független marad-e a Skywalker sagától, vagy tovább viszik Rey és Kylo Ren vonalát.

A TV Line beszámolójának köszönhetően tudtunk meg többet a titokzatos projektről, beleértve azt, hogy Weiss és Benioff készítik az új trilógia forgatókönyvét, és ennek rendje és módja szerint ők forgathatják a trilógia első epizódját. Ugyanakkor a Lucasfilm meglehetősen szűkszavú a jövőt illetően, ami részben annak tudható be, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet tavaly megbukott. Az eset után kénytelenek voltak összeülni, átbeszélni a folytatást, ami végső soron megbélyegezte a Boba Fett spin-off sorsát, és nagyon úgy fest, hogy az Obi-Wan Kenobi önálló résznek is annyi.

Idén karácsonykor J.J. Abrams direktortól a Star Wars: Episode IX utolsó részt kell várni, hiszen tavaly a Lucasfilm megerősítette, hogy nem terveznek több részt a Skywalker érához, eddig fel nem fedezett új irányba viszik a történetet a galaxis távol eső pontjába. Elképzelhető tehát, hogy a Trónok harca rendezői egy a távoli jövőben, vagy esetleg a régmúltban játszódó történettel ajándékozzák meg a rajongókat, ami minden tekintetben független lesz a most ismert Darth Vader vonaltól. Reméljük, hogy az áprilisi Star Wars Celebration alatt többet megtudunk ezekről az új filmekről.

Még több a témában...

Megérkezett a Star Wars: Az utolsó Jedik szinkronos előzetese

Kévés Bence Mihály

Mark Hamill megválaszolta, hogy Luke Skywalker átáll-e a Sötét oldalra

Kévés Bence Mihály

Keri Russell [SPOILER] játszaná a Star Wars: Episode IX-ben?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább