The Mandalorian

Kathleen Kennedy megerősítette, a Boba Fett spin-off halott

Kathleen Kennedy elárulta, hogy kaszát kapott a Boba Fett spin-off, így nem ismerjük meg jobban a galaxis legendás fejvadászát.

Kathleen Kennedy elárulta, hogy kaszát kapott a Boba Fett spin-off, így nem ismerjük meg jobban a galaxis legendás fejvadászát.

Egy ideje már tudtuk, hogy a Disney komoly válságértekezletet hívott össze, hogy megvitassák a Star Wars-filmek jövőjét, milyen ütemben érkezzenek a filmet, és milyen önálló, úgynevezett antológiafilmeket készítsenek a rajongóknak. Az egyik ilyen még be nem jelentett spin-off a Boba Fett volt, amiről most Kathleen Kennedy elárulta, hogy a fejvadász a Sarlacc verem áldozata marad, nem tér vissza szélesvászonra.

Azt gondolnánk, hogy olyan népszerű karakter, mint Han Solo, biztos siker a mozik kasszái előtt, azonban a tavalyi évben láttuk, a valóság közel sem ezt tükrözi, sőt, a Solo: Egy Star Wars-történet minden idők legkevesebb bevételét hozta a Lucasfilmnek, miközben az egyik legköltségesebb produktumról beszélhetünk a rengeteg újraforgatások okán. Így májusban a Disney és Lucasfilm vezetői visszatértek a tervezőasztalhoz és átértékelték a jövőt.

Több pletykát is hallottunk, hogy a Lucasfilm Boba Fett mellett egy Obi-Wan Kenobi spin-offot is készítene, azonban hivatalos bejelentés egyikről sem érkezett. Tegnap Kathleen Kennedy is részt vett azon a különleges előadáson, ahol a Fekete Párduc Oscar-díj indulását reklámozták. Kennedy az újságíróknak megerősítette, hogy a Boba Fett projekt halott, nem terveznek vele tovább.

A stúdió helyette azonban a Jon Favreau The Mandalorian című előszereplős sorozatára fókuszál, ami 2019 végén debütál a Disney új streaming szolgáltatáson. A sorozat középpontjában teljesen új szereplőket kapunk, és olyan feltérképezetlen helyekre repít el, amelyekre eddig csak az animációs sorozatokban volt utalás.

Total
57
Shares
Previous Article

Kevin Feige elárulta, mikor érkezik a Bosszúállók 4. előzetes

Next Article

Budapesten forgatják a Halo élőszereplős tévésorzatot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!