Wide Screen
Image default
Filmek

Ron Howard szinte majdnem újraforgatta a Han Solo-filmet

Ron Howard rendező elárulta, hogy majdnem teljesen újra kellett vennie a Solo: A Star Wars Story spin-offot.

A Disney végül Ron Howardot választotta a Han Solo-film rendezésére, miután tavasszal kirúgták Phil Lordot és Chris Millert, és nagyon úgy tűnik, hogy a páros munkájából szinte semmit sem látunk jövőre a mozikban, mert az új rendezőnek majdnem újra kellett forgatnia a filmet.

Akárcsak a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet, úgy a Han Solo-film munkálatai sem mentek zökkenőmentesen. Igen ám, csak míg Gareth Edwards segítséget kapott Tony Gilroy személyében az utómunkákhoz, addig Lord és Miller nem voltak olyan szerencsések, és most úgy tűnik, hogy munkájukból nem látunk semmit 2018-ban.

Ron Howard egy műsorban elmondta, hogy habár érkezésekor már a filmet félig felvették, de sajnos az nem követte a forgatókönyvet, és hangvétele is messze állt attól, amit Kathleen Kennedy producer szeretett volna, így teljes egészében újravették a Solo: A Star Wars Storyt, amit a tervek szerint 2018. május 25-én mutatnak be a mozikban.

Még több a témában...

Ez lenne az Obi-Wan Kenobi spin-off munkacíme?

Kévés Bence Mihály

Kathleen Kennedy megerősítette a Knights of the old Republic terveket

Kévés Bence Mihály

BRÉKING: Rian Johnson új Star Wars trilógiát készít

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább