Főoldal Filmek Jeff Loveness állítólag már nem dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén
Filmek

Jeff Loveness állítólag már nem dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

Egy friss pletyka szerint Jeff Loveness kiszállt a következő Bosszúállók-film mögül.

318
Jeff Loveness

Sokak figyelmét felkeltette a most megjelent pletyka. Egy megbízható forrás szerint A Hangya és a Darázs: Kvantumánia írója, Jeff Loveness már nem dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén. A hírt hivatalosan nem erősítették meg, és nem is az írói sztrájk miatt tette le tollát Loveness.

Bár sok mindent nem tudunk az ügy körülményeiről, hogy mi valójában távozásának oka, egyáltalán saját döntés volt, vagy a stúdió kérte meg rá, de az egyik külföldi portál újságírója arról számolt be közösségi oldalán, hogy a Marvel Studios új írót kereshet a Bosszúállók: A Kang-dinasztia című filmjéhez.

Jeff Sneider, a The Hot Mic munkatársa szerint Jeff Loveness – akit nem sokkal azután szerződtettek a szuperhős-csapatfranchise következő részének megírására, hogy leadta A Hangya és a Darázs: Kvantumánia forgatókönyvét – kiszállt a projektből, és még a WGA sztrájk előtt elváltak útjai a filmmel.

Lövésünk sincs, hogy mi vezetett ahhoz, hogy Loveness lemondott a következő Bosszúállók-filmről. A döntésben feltehetően szerepet játszott az is, hogy a Hangya-trilógia befejező része várakozásokon alul teljesített jegyeladásokban, sőt, a kritikusok és a rajongók sem fogadták jól a Hangya és a Darázs történetét. Bár a film nem volt akkora nagy bukás, mint amilyennek a sajtó beállítja, de kasszasikerről akkor sem beszélhetünk, ráadásul a negatív kritikák cunamija után megszerezte a romlott jelzőt is a kritikákat gyűjtő oldalon, amit eddig az Örökkévalók birtokolt egyedül.

Úgy tudjuk, hogy Loveness még nem fejezte be a forgatókönyv vázlatát, de víziója már volt az alaptörténetről, és talán ezzel lehetett problémája a stúdiónak. Ezek csak találgatások, hogy pontosan mi állhat a háttérben. Jó kérdés továbbá, hogy a Marvel Studios teljesen átdolgozza majd a film forgatókönyvét, új alapötlettel állnak elő, és ki lehet Loveness utódja majd. Azon sem lepődnénk meg, ha visszahívnák a régi írókat, akik például a Bosszúállók: Végjáték történetén is dolgoztak a Russo fivérek keze alatt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...