Wide Screen
Image default
Filmek

Karanténhorrort forgatott lakásában a Shazam! rendezője

David F. Sandberg mindent megtesz, hogy aktívan töltse idejét még a karantén idején is: készített egy horrorrövidfilmet lakásában.

David F. Sandberg mindent megtesz, hogy aktívan töltse idejét még a karantén idején is: készített egy horrorrövidfilmet lakásában.

Még mielőtt David F. Sandberg lehetőséget kapott a Waner Bros.-nál a Shazam! élén, horrorfilmekkel kereste kenyerét. Vérbeli horrorfilmeket köszönhetünk neki, ő filmezte az Amikor kialszik a fény vagy a nagysikerű Annabelle 2: A teremtés folytatást is, most pedig mivel adott volt a légkör, a karantén idején visszatért a gyökerekhez, elkészítette a Shadowed című rövidhorrorfilmet.

A koronavírus-járvány miatt Hollywood teljes egészében lehúzta a rolót a szórakoztató ipar előtt, és megjósolni sem lehet, hogy meddig tart majd a szükségállapot, ugyanakkor örömteli látni, hogy a rendezők saját módon próbálják hasznosan tölteni az időt. Kreatív ötletekkel próbálják kihozni a maximumot a rendelkezésre álló alapanyagokból és a környezetből. Colin Trevorrow néhány napja megosztotta, hogy otthonról is a Jurassic World: Dominion-on dolgozik, de hozzá hasonlóan mások is próbálják hasznosan elütni az időt. Sandberg teljes egészében a karantén idején írta, rendezte és vágta a kisfilmet a lakásában, amit ma YouTube-csatornájára feltöltött.

A rendező az Amikor kialszik a fény egyfajta társ darabjaként jellemezte a horrorrövidfilmet, ami mindössze három perc hosszú, főszerepben pedig Lotta Losten, felesége látható. A nő arra ébred éjjel, hogy különös árnyak veszik körbe, előbb a hálószobájában, majd a ház minden pontján megjelennek. A kisfilm minden másodperce képes a maximális feszültségkeltésre, de a rendező ajánlása szerint a kis anyagot „hangosan és sötétben nézzük meg”.

A Warner nemrég jelentette be, hogy a Shazam! rész sikere után az első rész rendezőjét bízzák meg a folytatással. A filmezést eredetileg ebben az évben tervezték, de miután más stúdiók is sorra tolják el az idei forgatásokat és bemutatókat, nem valószínű, hogy erre sort kerítenek 2020-ban.

Még több a témában...

Egy friss kutatás szerint a mozik akár 2021 közepéig is zárva tarthatnak, miután a legtöbb idei film bemutatóját törölték

Kévés Bence Mihály

A közvéleménykutatók szerint az amerikaiak többsége nem hajlandó beülni a mozikba az újranyitás után

Kévés Bence Mihály

Egy tanulmány szerint közel az amerikaiak fele elkerüli a mozikat az újranyitás után

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat