Főoldal Sorozatok Monica Rambeau ismét feltűnt a WandaVision forgatásán, miközben egy visszatérő karaktert is kiszúrtunk
Sorozatok

Monica Rambeau ismét feltűnt a WandaVision forgatásán, miközben egy visszatérő karaktert is kiszúrtunk

Több forgatási képet is kaptunk már a WandaVision-sorozatról, ezek egyikén Monica Rambeau is megjelent, de most egy újabb szereplő csatlakozott hozzá.

784
WandaVision

Több forgatási képet is kaptunk már a WandaVision-sorozatról, ezek egyikén Monica Rambeau is megjelent, de most egy újabb szereplő csatlakozott hozzá.

Folytatódik a WandaVision Disney+ sorozata, amiről az elmúlt néhány hónapban több információt is olvashattunk már, de komoly ízelítőt mindeddig nem kaptunk belőle. Bár az idei Super Bowlon a Disney vásárolt egy teaser előzetest a Disney+ streamingszolgáltató idei kínálatának, így a Marvel Studios leendő sorozatairól is kaptunk néhány snittet.

Sokaknak talán nem kell bemutatnunk Monica Rambeaut, hiszen a karaktert láttuk a Marvel Kapitányban, igaz gyerekként, most viszont már Teyonah Parris alakításában fogjuk látni. A színészt többször is a S.W.O.R.D. egyenruhájában látták, ami azt a teóriát erősíti, hogy a S.H.I.E.L.D. kötelékhez hasonló S.W.O.R.D. is bemutatkozik majd a sorozatban, ami lényegében egy űrközponti egységet jelent. A Pókember: Idegenben stáblista jelenetében Nick Fury a Skrullok hajóján szintén ennek az új egységnek hajóján láttuk. Látszólag a titkos szervezet a S.H.I.E.L.D. szerepét hivatott majd betölteni Marvel Moziverzumban, és feladata elsősorban pedig a Föld védelmezése lesz a kozmikus veszélyekkel szemben.

A képeken Monica találkozik A Hangya és a Darázsból ismerő Jimmy Woo-val (Randall Park), aki feltehetően még mindig az FBI ügynökeként dolgozik. Nehéz megmondani, hogy milyen szándékból találkoztak egymással, és mit szövögetnek, de talán azt próbálják megfejteni, hogy mi történt Skarlát boszorkánnyal a Bosszúállók: Végjáték után.

Ha a képekből indulunk ki, akkor Wanda képességeit arra használja majd, hogy megváltoztassa a világot körülötte, így már értelme is lehet, hogy az FBI és a S.W.O.R.D. közös erejével állítsák meg, hogy ő legyen a következő Thanos.

Kevin Feige korábban megerősítette, hogy eddig csak Wandaként hivatkoztak a karakterre, de a sorozatban végre megismerhetjük Wanda másik oldalán, akit Skarlát boszorkányként ismerhetünk. A WandaVision-sorozatot eredetileg csak 2021 tavaszán mutatták volna be, de a Disney már idén decemberben képernyőre tűzi a Disney+-on.

WandaVision
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...