Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

[SBLIV] A WandaVision- és a The Falcon and the Winter Soldier-sorozat is előzetest kapott

A Marvel Studios a Fekete Özvegy mellett végre bemutatta a WandaVision és a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatok első ízelítőjét is.

A Marvel Studios a Fekete Özvegy mellett végre bemutatta a WandaVision és a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatok első ízelítőjét is.

30 másodperc. Mindössze ennyit mutattak csak meg az ősszel érkező két Disney+ sorozatból, de legalább már láttunk néhány jelenetet az idei év talán két legjobban várt Marvel alkotásaiból, ami több szempontból is a Marvel Moziverzum jövőjét vezeti majd fel.

Ahogy korábban már megtudtuk, hogy a WandaVision-sorozat lesz a Doctor Strange az őrület multiverzumában felvezetője, de Kevin Feige elárulta azt is, hogy ebben a sorozatban mondják majd ki először, hogy Wandából Skarlát boszorkány válik. De Elizabeth Olsen karaktere mellett Paul Bettany is visszatért a Bosszúállók: Végtelen háború után Vízióként. És végre képsorokkal is alátámasztották, hogy a sorozat a múltban vagy egy alternatív valóságban játszik majd, hiszen a ’60-as években népszerű sitcom jegyeit hordozza.

Ami pedig Sebastian Stan és Anthony Mackie közös sorozatát illeti, jelek szerint a The Falcon and the Winter Soldier egyik legnagyobb problémáját az szolgáltatja majd, hogy ki legyen Steve Rogers utódja. Bár Rogers a pajzsot barátjának, Sam Wilsonnak nyújtotta át a Végjáték végén, azonban az amerikai kormány ezt nem nézi jó szemmel, ők inkább saját katonájukat, a U.S. Agentnek szeretné adni a pajzsot, amiről már láttunk forgatási képeket is.

Sólyom és Bucky sorozatát valamikor augusztusban mutatják majd be, míg Wanda és Vízió sorozata valamikor ősszel lesz elérhető a Disney+-on.

Még több a témában...

A Végtelen háborúban a Fekete Rend vezetője, Corvus Glaive az egyik szereplőt megölte volna

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

S.J. Clarkson rendezővel az élén egy titkos Pókember projekten dolgozik a Sony és a Marvel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat