Wide Screen
Image default
Sorozatok

[CCXP 19] Wandából Skarlát boszorkány válik a Disney+ sorozatban

Kevin Feige megerősítette, hogy a WandaVison-sorozat azzal is foglalkozni fog, hogy Wanda Maximoff hogyan válik Skarlát boszorkánnyá.

Kevin Feige megerősítette, hogy a WandaVison-sorozat azzal is foglalkozni fog, hogy Wanda Maximoff hogyan válik Skarlát boszorkánnyá.

A WandaVison-sorozatot még a San Diego-i Comic-Conon jelentették be, azóta már a forgatás is kezdetét vette, tegnap este pedig a CCXP-én bemutatták az első hivatalos képet a sorozatból, bár az eseményre kilátogatott rajongók nem dobtak hátast tőle, hiszen még egy forgatási videót sem láttak a sorozatból (kivéve az Örökkévalókat és a Fekete Özvegy-filmet), de talán sokakat jobban érdekelt volna Wanda és Vízió, illetve Sólyom és Bucky közös sorozata.

Ugyanakkor a Marvel Studios elnöke a panel végén egy felettébb érdekes dolgot osztott meg a jelenlévőkkel, kiderült ugyanis, hogy a WandaVison azzal a témával is foglalkozni fog, hogy Wandából hogyan válik Skarlát boszorkány az univerzumon belül.

Lehetőségünk nyílt többet elmesélni a történetükről, többet mutatni, hogy Wanda és Vízió mit tehet, és a legfontosabb, feltárni egy nevet, amiről nem vagyok megbizonyosodva, hogy kimondták-e már a Marvel Moziverzumban. De kifejezetten sokat foglalkozik majd ezzel a sorozat, azaz hogy Wanda valójában Skarlát boszorkány.

Hogy mit jelent ez, hogy ő Skarlát boszorkány? Ez az amit bemutatunk majd ebben a sorozatban, és mindezt egészen szórakoztató, vicces, ijesztő módon, és ez hatással lesz a Marvel Moziverzum negyedik fázisára is.

Wanda eddig csak úgy jelen volt az univerzumban, de igazán nagy szerepet csak az utóbbi két Bosszúállók-filmben kapott, ám ahogy nyáron már megtudtuk, Skarlát boszorkány a sorozat mellett a Doctor Strange az őrület multiverzumában címre keresztelt folytatásban is fontos szerepet kap majd.

A WandaVision-sorozatot 2021 tavaszán tűzik képernyőre a Disney+ streamingszolgáltatón.

Még több a témában...

Dafne Keen teljesen biztos benne, hogy X-23 szerepében visszatér a Marvel Moziverzum berkein belül

Kévés Bence Mihály

Giancarlo Esposito véleménye szerint karrierje következő lépcsőfoka egy Marvel Studios felkérés lehet

Kévés Bence Mihály

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat