x
Filmek

[CCXP 19] Kevin Feige új képeket mutatott be a WandaVison és a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatokból

Kevin Feige exkluzív képekkel érkezett Brazíliába, ahol képeket mutatott a Disney+ sorozatokból és az Örökkévalókból is.

[CCXP 19] Kevin Feige új képeket mutatott be a WandaVison és a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatokból
  • Publisheddecember 7, 2019

Kevin Feige exkluzív képekkel érkezett Brazíliába, ahol képeket mutatott a Disney+ sorozatokból és az Örökkévalókból is.

Alig néhány perce Kevin Feige megkezdte a Marvel Studios előadását a 2019-es Comic-Con Experience rendezvényen, ahol többek között a készülő új sorozatokból, a WandaVison– és a The Falcon and the Winter Soldier-sorozatokból mutatta be az első hivatalos képet, de az Örökkévalókból is láttunk képeket, sőt, még új Fekete Özvegy-film előzetest is bemutatott.

Feige az előadást Anthony Mackie és Sebastian Stan közös sorozatával, a The Falcon and the Winter Soldier-sorozattal kezdte, amiben Sam Wilson immáron Amerika Kapitányként tér vissza Bucky Barnesszal a Bosszúállók: Végjáték után. A színészeket sajnos nem egyenruhában, hanem hétköznapi viseletben látjuk a sorozatból:

A következő képet már a WandaVison-sorozatból mutatta a nagyérdeműnek, amiben Elizabeth Olsen és Paul Bettany karaktereit látjuk a ’50-as évekből. Skarlát boszorkány és Vízió egy kanapén ülnek, az atmoszféra pedig hűen tükrözi az 50-es, 60-as éveket, mintha egy sitcom komédiából vágták volna ki a képet, mindezt fekete-fehér kivitelben.

Mielőtt a Marvel frissen kinevezett vezető kreatív igazgatója áttért volna az Örökkévalókra, utalt a korábban bejelentett sorozatokra (a Ms. Marvel, a Moon Knight, a She-Hulk) is, de ezeket csak említés szintjén érintette, hogy a forgatás 2020-ban kezdődik. Az Örökkévalókból viszont levetítették az első képkockákat. A The Wrap leírása szerint egy nyers klipről volt szó, amit egyenesen a forgatásról hozott, benne pedig Richard Madden Ikaris karakterét látták sétálni. Ezután az Örökkévalókat mutatták meg, közelebbről Sersi (Gemma Chan), a film logóját, végül egy újabb csoportkép következett, immáron jelmezben. Angeline Jolie, mármint Thena is feltűnt a képkockákon. Egy párbeszédet is bejátszottak Thena és Hayek között: „Mindannyiunkat megváltoztattak ezek az emberek. Meg kell védenünk őket.”

Az Örökkévalókat Fekete Özvegy követte a sorban, amiből egy új előzetest is bemutattak. Elmondások alapján ez a héten bemutatott trailer egy bővített kiadása volt sok új jelenettel. Feige elárulta, hogy annak ellenére, hogy a film a múltban játszódik, fontos szerepet tölt be a Marvel Moziverzum jövőjére nézve, csaknem itt mutatják be az új, a következő Fekete Özvegyet? Végezetül pedig egy teljesen új posztert is bemutattak a filmből, amit a Marvel azóta már megosztott:

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.