Főoldal Filmek A legújabb képek az Örökkévalók forgatásáról egy történelmi városról árulkodik
Filmek

A legújabb képek az Örökkévalók forgatásáról egy történelmi városról árulkodik

Angelina Jolie forgatásai képei után újabb betekintést kaptunk az Örökkévalók forgatásáról, miszerint utazást teszünk egy történelmi városba is.

524
Örökkévalók

Angelina Jolie forgatásai képei után újabb betekintést kaptunk az Örökkévalók forgatásáról, miszerint utazást teszünk egy történelmi városba is.

Csak néhány hete vette kezdetét az Örökkévalók forgatása, de már láttuk, hogy Angelina Jolie alakításában hogyan is fog festeni Thena a filmben. Ezúttal a Kanári-szigetekről érkeztek forgatási képek, ahol épp egy hatalmas díszletet készülnek felépíteni, és ezek szerint Istár-kapuja is szerepelni fog a filmben. Úgy tűnik, hogy a történelmi múlttal bíró Babilon várost készülnek megépíteni.

Babilon volt az első olyan birodalom a történelemben, ahol feljegyezték az isteneket, miszerint az Örökkévalók évszázadokkal ezelőtt, időszámításunk előtt 1800 évek óta jelen vannak. A képregényekben Vishanti könyvében szerint a Thena néven ismert Örökkévaló több mint 2500 évvel ezelőtt találkozott Kro deviánssal, de miközben Kronak megvolt az esélye, hogy megölje Thenát, futni hagyta, és évek múlásával közel kerültek egymáshoz.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige korábban csak úgy fogalmazott, hogy az Örökkévalók valami egészen újat, valami egészen mást mutat majd a Marvel Moziverzumban, és nagyon úgy fest, hogy Kro és Thena kapcsolata szolgáltatja majd a történet egy részét.

Az Örökkévalók kozmikus utazását 2020. november 6-án mutatják be.

Örökkévalók

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események