Wide Screen
Image default
Filmek

Angelina Jolie teljesen kiszőkült az Örökkévalók első forgatási képein

Jelenleg az Egyesült Királyságban forog az Örökkévalók, így ennek apropóján megérkeztek az első fotók is, rajtuk Angeline Jolie, aki Thena szerepét kapta.

Jelenleg az Egyesült Királyságban forog az Örökkévalók, így ennek apropóján megérkeztek az első fotók is, rajtuk Angeline Jolie, aki Thena szerepét kapta.

A Marvel Studios még nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentette be az Örökkévalók ígéretes szereplőgárdáját, majd augusztus végén a Disney saját rendezvényén, a D23 Expón már azt is megmutatta a rajongóknak, hogy milyen jelmezben lesznek láthatók a főhősök, de ezen túlmenően a film cselekményének nagy része továbbra is rejtély maradt előttünk.

A mai napon megérkeztek az első képek a forgatásról, rajtuk Thena, akit Angelina Jolie játszik a Marvel Moziverzumban, s ahogy látható a lenti képeken, meglehetősen hétköznapi viseletben látható az egyik örökkévaló.

Az első képekkel sajnos nem kerültünk közelebb a film cselekményhez, de tény, hogy Angelina Jolie pazarul fest a forgatási képeken szőke hajjal, és várhatóan a következő hetekben még több képet és információt megtudunk majd a kozmikus produktumról. Ugyanakkor a karakter, akire most mindenki kíváncsi, az a Trónok harca-sorozatból ismerős Kit Harrington Fekete Lovagja, de abban biztosak lehetünk, hogy a Marvel Studios a lehető legnagyobb odafigyeléssel igyekszik majd a végsőkig leplezni a karakter kilétét.

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke korábban úgy fogalmazott az Örökkévalókról, hogy valami teljesen újat mutat a Marvel Moziverzumban, teljesen más lesz a korábban látottaktól. A halhatatlanok egy csoportját Örökkévalóknak hívják, akik már több mint 35000 éve köztünk vannak a Földön, s a történelem során jelen voltak a kulcsfontosságú eseményeknél – a Marvel Moziverzumban is jelen voltak, csak eddig nem találkoztunk velük.

Az Örökkévalók amerikai bemutatója november 6-án lesz.

Örökkévalók

Még több a témában...

A Marvel Studios nagyon durván eltolta a következő három Marvel-film bemutatóját, fél évet csúszik a Fekete Özvegy

Kévés Bence Mihály

53 millió megtekintéssel 24 óra alatt rekordot állított fel a WandaVision előzetes a Disney+ tartalmai között

Kévés Bence Mihály

Bizonyítékot találtak arra, hogy mikor lehet a WandaVision premier időpontja a Disney+-on

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat