Kit Harington

[D23 2019] A Trónok harca sztárja, Kit Harington is csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz

Újabb világsztár lépett be a Marvel Moziverzumba, ezúttal a Trónok harcából ismerős Kit Harington kap szerepet az Örökkévalókban.

Újabb világsztár lépett be a Marvel Moziverzumba, ezúttal a Trónok harcából ismerős Kit Harington kap szerepet az Örökkévalókban.

A hírről még a Deadline számolt be elsőként a minap, hogy Kit Harington útja Westerosból egyenesen a Marvel Moziverzumba vezetett, de akkor még nem lehetett tudni, hogy melyik alkotásban jut szerephez. A mai Marvel Studios panel után már azt is tudjuk, hogy nem a Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings vagy a Doctor Strange in the Multiverse of Madness már bejelentett filmeket erősíti majd Havas Jon megformálója, hanem az Örökkévalókat gazdagítja.

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke július közepén a San Diego-i Comic-Conon bejelentette a Marvel Moziverzum teljes 4. fázisát, köztük az Örökkévalók premierét is kitűzték, valamint Angeline Jolie színésznő mellett a főbb szereplőket bemutatták, de ahogy arra számítottunk, a projekt előrehaladtával további szereplőkről hullhat le a lepel. Feige szombaton színpadra szólította a Trónok harca sztárját, aki ezúttal a Fekete Lovagként tér vissza a Marvel Moziverzum következő kozmikus kalandjában, az Örökkévalókban jövőre.

Az Örökkévalók története Jack Kriby képregénye alapján készül majd, amely sorozat bevezette ezeket az Örökkévalókat, illetve riválisaikat az Deviatánokat a képregényvilágba. A képregényekben többek között Thanos és a Titánok is Örökkévalók voltak, bár az nem teljesen tiszta, hogy a Marvel Moziverzum megtartja-e ezt a kapcsolatot, vagy máshogy mutatja be az Örökkévalókat.

A filmet Chloe Zhao forgatja, aki Matthew és Ryan Firpo forgatókönyvét használja a projekthez. Az Örökkévalók bemutatója az Egyesült Államokban 2020. november 6-án lesz.

The Eternals

Total
1
Shares
Previous Article
Fekete Párduc 2.

[D23 2019] Bejelentették a Fekete Párduc 2. részt, rendezői székben ismét Ryan Coogler lesz látható

Next Article
Örökkévalók

[D23 2019] Az Örökkévalók színészek karakterei így fognak kinézni a filmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!