Örökkévalók

[D23 2019] Az Örökkévalók színészek karakterei így fognak kinézni a filmben

Nemcsak Kit Harington karakterét jelentették ma be, hanem a többi színész karakterét is megmutatták az Örökkévalókban.

Nemcsak Kit Harington karakterét jelentették ma be, hanem a többi színész karakterét is megmutatták az Örökkévalókban.

A Fekete Párduc 2. bejelentése után egy másik alkotásra váltott Kevin Feige a Marvel Studios előadásán a D23 Expó második napján, méghozzá az Örökkévalókra, akikkel már jövőre találkozunk a mozikban. A San Diego-i Comic-Con a Marvel Studios már bejelentette a film szereplőgárdáját, azonban akkor még nem fedték fel a színészek kosztümjeit a filmben, most azonban a D23 Expón erre is sort kerítettek, így Kit Harington Fekete Lovagja mellett másokat is felfedtek.

Harington csatlakozása mellett másik két bejelentésre is sor került a mai napon. Az egyik, hogy Barry Keoghan (Dunkirk) Phastos-t játssza majd a filmben, valamint hogy Gemma Chan (Marvel Kapitány) karakterét Sersi-nek hívják, aki részben az Örökkévalók vezetőjét játssza.

A panelen a fenti képpel prezentálták, hogy hogyan is fognak kinézni az Örökkévalók a filmben: a kép balról jobbra haladva Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Angelina Jolie (Thena), Barry Keoghan (Druig) és Gemma Chan (Sersi) karaktereit látjuk.

A filmet Chloe Zhao forgatja, aki Matthew és Ryan Firpo forgatókönyvét használja a projekthez. Az Örökkévalók bemutatója az Egyesült Államokban 2020. november 6-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article
Kit Harington

[D23 2019] A Trónok harca sztárja, Kit Harington is csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz

Next Article

Így nézhet ki a PS5 fejlesztői készletet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!