Kevin Feige

Kreatív vezető igazgató lett Kevin Feige új titulusa a Marvelnél

Kevin Feige új szerepet tölt be a Marvel élén, ezúttal kreatív vezető igazgatóként ténykedik a Marvel élén.

Kevin Feige új szerepet tölt be a Marvel élén, ezúttal kreatív vezető igazgatóként ténykedik a Marvel élén.

A Deadline értesülései szerint a The Walt Disney jelentős változtatásokat eszközöl a Marvelnél. A legfontosabb változtatás a Marvel Studios elnökét, Kevin Feige-t érinti, akinek a jövőben már nemcsak a stúdió vezetéséről kell gondoskodnia, hiszen előléptetésével a Marvel kreatív igazgatója titulust kapta meg. Ezentúl a filmek és a sorozatok készítői mellett a képregények kiadói is neki fognak jelenteni. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

És hogy mindez mit jelenet? Azt, hogy Feige már nemcsak a Marvel Moziverzumot tartja kreatív kontroll alatt, hanem a képregények felett is teljhatalommal bír. Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy Feige mondja ki a végső szót, hogy mely történeteket meséljék el, de nyilvánvalóan nagy beleszólással bír a projektek felett.

Feige továbbra is a Walt Disney társelnökének és kreatív vezérigazgatójának, Alan Horn-nak, valamint Alan Bergman másik társelnök jelent, miközben a bejelentéssel egyidőben megszüntették a Marvel jelenlegi televíziós korszakát is. Pontosan nem tudni, hogy itt milyen átszerveződés kezdődik, de feltételezhetően Joph Loeb elhagyja a „süllyedő” hajót, és a jövőben a Disney+ streamingszolgáltató címeire fókuszál majd.

Dan Buckley marad a Marvel Entertainment igazgatója, a vállalat elnöke továbbra is Ike Perlmutter lesz, aki a kreatív és szerkesztői munkákat felügyeli majd a Marvelnél, ám ezúttal már Kevin Feige-nek számol be mindenről – érdekes lesz látni, hogy most mire mennek, mert korábban összetűzésbe került Feige-vel a Fekete Párduc és a Marvel Kapitány forgatása előtt. Joe Quesada, a Marvel Entertainment kreatív vezetőjeként pedig Buckley elnöknek tartozik elszámolással.

És akkor még nem beszéltünk a bejelentett Star Wars-filmről, amit Kathleen Kennedyvel közösen dolgoznak ki.

Bob Iger Kevin Feige

Total
2
Shares
Previous Article
Sonic, a sündisznó

Jó hírrel szolgálhatunk, kiszivárgott néhány kép az újratervezett a Sonic, a sündisznó karakteréről

Next Article

James Gunn, A galaxis őrzői vol. 3. rész rendezője elárult néhány dolgot a terveiről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!