Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Kreatív vezető igazgató lett Kevin Feige új titulusa a Marvelnél

Kevin Feige új szerepet tölt be a Marvel élén, ezúttal kreatív vezető igazgatóként ténykedik a Marvel élén.

Kevin Feige új szerepet tölt be a Marvel élén, ezúttal kreatív vezető igazgatóként ténykedik a Marvel élén.

A Deadline értesülései szerint a The Walt Disney jelentős változtatásokat eszközöl a Marvelnél. A legfontosabb változtatás a Marvel Studios elnökét, Kevin Feige-t érinti, akinek a jövőben már nemcsak a stúdió vezetéséről kell gondoskodnia, hiszen előléptetésével a Marvel kreatív igazgatója titulust kapta meg. Ezentúl a filmek és a sorozatok készítői mellett a képregények kiadói is neki fognak jelenteni.

És hogy mindez mit jelenet? Azt, hogy Feige már nemcsak a Marvel Moziverzumot tartja kreatív kontroll alatt, hanem a képregények felett is teljhatalommal bír. Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy Feige mondja ki a végső szót, hogy mely történeteket meséljék el, de nyilvánvalóan nagy beleszólással bír a projektek felett.

Feige továbbra is a Walt Disney társelnökének és kreatív vezérigazgatójának, Alan Horn-nak, valamint Alan Bergman másik társelnök jelent, miközben a bejelentéssel egyidőben megszüntették a Marvel jelenlegi televíziós korszakát is. Pontosan nem tudni, hogy itt milyen átszerveződés kezdődik, de feltételezhetően Joph Loeb elhagyja a „süllyedő” hajót, és a jövőben a Disney+ streamingszolgáltató címeire fókuszál majd.

Dan Buckley marad a Marvel Entertainment igazgatója, a vállalat elnöke továbbra is Ike Perlmutter lesz, aki a kreatív és szerkesztői munkákat felügyeli majd a Marvelnél, ám ezúttal már Kevin Feige-nek számol be mindenről – érdekes lesz látni, hogy most mire mennek, mert korábban összetűzésbe került Feige-vel a Fekete Párduc és a Marvel Kapitány forgatása előtt. Joe Quesada, a Marvel Entertainment kreatív vezetőjeként pedig Buckley elnöknek tartozik elszámolással.

És akkor még nem beszéltünk a bejelentett Star Wars-filmről, amit Kathleen Kennedyvel közösen dolgoznak ki.

Bob Iger Kevin Feige

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat