Főoldal Filmek Kevin Feige egy új Star Wars-filmen dolgozik Kathleen Kennedy elnökkel
FilmekBREAKING

Kevin Feige egy új Star Wars-filmen dolgozik Kathleen Kennedy elnökkel

A legfrissebb hírek szerint a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige egy új Star Wars-filmen dolgozik a Lucasfilmnél Kathleen Kennedy elnökasszonnyal.

550
Kevin Feige

A legfrissebb hírek szerint a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige egy új Star Wars-filmen dolgozik a Lucasfilmnél Kathleen Kennedy elnökasszonnyal.

A The Hollywood Reporter számolt be elsőként a hírről, miszerint a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige és Kathleen Kennedy egy vadonatúj Star Wars-filmen dolgozik a Lucasfilmnél. Feige nem először röppen fel a Lucasfilmnél, korábban őt pletykálták Kathleen Kennedy helyére a Lucasfilmnél, de végül mindenki maradt jelenlegi pozíciójában.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A Walt Disney stúdió társelnöke, Alan Horn reggelre megerősítette a hírt, s egy közleményt adott ki, melyben úgy fogalmazott:

Izgatottan várjuk Kathy és a Lucasfilm csapatának projektjeit, nemcsak a Star Wars-filmeket, hanem az Indiana Jones és a társaság más fejlesztéseit is, köztük a Fox és Emma Watson párossal készülő Children of Blood and Bone-t. A Skywalker saga befejezésével Kathy új korszakot nyit a Star Wars-filmek világában, és mivel tisztában van azzal, hogy Kevin mekkora rajongó, ésszerű döntésnek tűnt, hogy ez a két nagyszerű producer közösen dolgozzon egy Star Wars-filmen.

A bejelentéssel nemcsak minket leptek meg, hiszen pár hete még arról pletykáltak, hogy a Disney azért veszett össze a Sonyval a Pókember-filmek jogán, hogy Feige-nek több ideje maradjon foglalkozni az X-Men és a Fantasztikus Négyes karakterek bemutatásával, ehhez képest egy új projekttel bízták meg. Ugyanakkor Feigenek nem idegen a felkérés, hiszen a THR forrásai úgy tudják, hogy ez csak a kezdet, s a Bosszúállók producere rövidesen nagyobb szerepet tölt be a Lucasfilmnél.

Kevin Feige

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események