Kevin Feige cáfolta a pletykákat, hogy átvenné a Lucasfilm irányítást

Kathleen Kennedy szekerének rúdja kifelé áll a Lucasfilmtől, és Kevin Feiget hozták szóba a vezetői posztra.

Kathleen Kennedy szekerének rúdja kifelé áll a Lucasfilmtől, és Kevin Feiget hozták szóba a vezetői posztra.

A Slash Film készített interjút Kevin Feigevel, ahol a Marvel Studios elnöke eloszlatott minden pletykát, és megcáfolta azokat a híreket, miszerint ő fogja átvenni a Lucasfilm elnöki posztját. Sokan nagyon szívesen megnéznének Feige irányítása alatt elkészült Star Wars-filmet, de erre egyhamar nem kerül sor.

A Bosszúállók producere megcáfolt minden pletykát, hogy a Disney nem volt megelégedve Kathleen Kennedy munkájával, s ezért menni kell a Lucasfilm éléről. Az első pletykák után rögtön bedobtak egy nevet, mégpedig a Marvel Studios elnökét, aki az elmúlt 10 évben sikert sikerre halmozott a stúdió élén, és megépítették a filmtörténelem valaha volt legnagyobb univerzumát. Azonban Feige nem megy sehová, marad a Marvelnél.

Nem. Maradok az akció figuráknál.

Ennek ellenére Bob Iger a Disney elnöke mégsem elégedett, és a pletykák szerint keresi Kennedy utódját, azonban senki sem akarja átvenni a Lucasfilmet. Még J.J. Abramsnek is felajánlották a posztot, de ő visszautasította, sőt, a dolgozók is kitartanak a jelenlegi elnökük mellett.

Total
0
Shares
Previous Article
Jumanji: Vár a dzsungel

A Sony bejelentette, mikor mutatják be Jumanji 3. folytatást

Next Article

Kiszivárgott a Bosszúállók 4. alcíme?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!