Wyatt Russell karaktere, U.S. Agent is beugrott a The Falcon and the Winter Soldier forgatására

Akár úgy is mondhatnánk, hogy kiszúrták az új Amerika Kapitányt a The Falcon and the Winter Soldier-sorozat forgatásán.

Akár úgy is mondhatnánk, hogy kiszúrták az új Amerika Kapitányt a The Falcon and the Winter Soldier-sorozat forgatásán.

A legújabb forgatási képeknek köszönhetően újabb szereplőről hullt le a lepel, akivel hamarosan találkozhatunk majd nyár végén Sam és Bucky közös sorozatában. Nemcsak Zemo báró tér vissza az Amerika kapitány: Polgárháborúból, hanem úgy tűnik, hogy sok új szereplővel is gazdagodik a Marvel Moziverzum, a legfrissebb képek alapján először nézhetjük meg Wyatt Russell karakterét, akinek kezében még Steve Rogers pajzsa is ott van. Ez az a pajzs, amit még Rogers hozott vissza a múltból, s nyújtott át Sam Wilsonnak a Bosszúállók: Végjáték végén.

Nagyon úgy fest, hogy igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, miszerint az amerikai kormányügynökség nem nézi jó szemmel, hogy Steve Rogers Samnek adta a címet, hogy vezesse a Bosszúállókat, hiszen a pajzsot saját választottjuknak adták, John Walkernek.

Jól látható hasonlóságokat figyelhetünk meg Steve Rogers és John Walker jelmeze között, akárcsak a Kapitánynak, U.S. Agentnek a homlokán egy nagy A betű látható, mellkasán pedig az amerikai csillag, vagyis kezdetben még Amerika Kapitányként szerepelhet, és csak később válik belőle U.S. Agent. Egy másik képen katonai egyenruhában látható Wyatt Russell, és egy karrögzítőt látunk, de helyszíni beszámolók szerint a két jelenet különböző eseményt takar.

A sorozatot valamikor augusztus végén fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
26
Shares
Previous Article
Quentin Tarantino

Tarantino írja és rendezi a Bounty Law-sorozat összes epizódját

Next Article

Itt a Trials of Mana utolsó két hőse

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!