Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Ilyen lesz Daniel Brühl Zemo Báró karaktere a The Falcon and the Winter Soldier sorozatban

A Marvel Studios a Hall H teremben tett bejelentése után már meg is mutatták nekünk Zemo Báró lila maszkos karakterét a The Falcon and the Winter Soldier minisorozatból.

Szombat este a San Diego-i Comic-Con Hall H termében a Marvel Studios végre leleplezte a Marvel Moziverzum 4. fázis filmjeit, és köztük több minisorozatot is, amelyek a Disney+ streamingszolgáltatáson fognak debütálni az elkövetkező években. A The Falcon and the Winter Soldier bejelentése után a rajongók arra volt kíváncsi, hogy Daniel Brühl Zemo Bárója hogyan fog festeni lila maszkkal.

Korábban már láttunk erről koncepciós rajzokat a karakterről, amiket az Amerika kapitány: Polgárháborúban használtak volna fel, azonban mindeddig nem láttuk Zemo Bárót a képregényekből jól ismert lila maszkkal a filmvásznon. Most azonban Daniel Brühlnek hála, az Instagramon közzétett kép felfedte új karakterét, hogy milyen megújult külsővel tér vissza Zemo Báró a Bucky és Sólyom közös minisorozatában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

„Longing, Rusted, Seventeen, Daybreak, Furnace, Nine, Benign, Homecoming, One, Freight Car.“ Zemo is getting ready #SDCC @comic_con @marvel @marvelstudios

Daniel Brühl (@thedanielbruhl) által megosztott bejegyzés,

A Marvel Studios az elmúlt 11 évben csodálatos dolgot tett a Marvel képregények karakterivel, így kíváncsian várjuk, hogy milyen új történetek várnak még elmesélésre, illetve, hogy Zemo Bárót mi lelte, hogy ismét szembenézzen Buckyval és az újdonsült Amerika Kapitánnyal.

A sorozatot hat részesre tervezik kezdésként, de erősen fog kapcsolódni a nagyobb Marvel Moziverzumhoz. Pontos megjelenést nem árultak el, de várhatóan 2020 augusztusában érkezik a Disney+ streamingszolgáltatóra.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték rendezői titokban már Novát is felvezették

Kévés Bence Mihály

A hírek szerint júniusra eltolták a Fekete Özvegy-film forgatását

Kévés Bence Mihály

Hivatalosan is véget ért a Pókember: Hazatérés forgatása

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább