The Falcon and the Winter Soldier

Lehet, hogy a The Falcon and the Winter Soldier fogja felvezetni majd a Mennydörgőket?

Még csak erős pletykaként kell kezelni, de a legújabb hírek szerint a Mennydörgők is hamarosan csatlakoznak a Marvel Moziverzumhoz.

Még csak erős pletykaként kell kezelni, de a legújabb hírek szerint a Mennydörgők is hamarosan csatlakoznak a Marvel Moziverzumhoz.

Egy ideje már lehet hallani a Mennydörgőkről, hogy talán hamarosan velük is találkozhatunk a Marvel Moziverzumban, azonban eddig senkitől sem kaptunk megerősítést. A csapatról először a Fekete Özvegy-film forgatásán lehetett olvasni, amikor Ross tábornokot kiszúrták, ehhez képest lehet hogy a The Falcon and the Winter Solider-sorozatban debütálnak majd.

Nemcsak ezzel nem, hanem magával a sorozatban sem osztottak meg hivatalos információkat, éppen ezért a sötétben tapogatózunk csak, azonban Zemo báró visszatérésével még értelme is lehetne a Mennydörgők bemutatására, aki azon dolgozik, hogy gonoszokból felállítsa saját csapatát. Megint csak egy érdekes hír, mert értesülések szerint Songbird és March-IV is feltűnik majd a sorozatban.

Egy rövid ideig arról beszéltek, hogy Ross tábornok fogja majd össze a Mennydörgők csapatát, és az első karakter, akinek meghívót küld Yelena Belova (Florence Pugh).

A Falcon and the Winter Solider-sorozatot valamikor nyár végén fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
1
Shares
Previous Article

Gyerekkorunk kedvenc futball sztárja, Tsubasa új játékban tér vissza!

Next Article

Kiszivárgott a teljes Godfall gameplay a PS5-ről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!