WandaVision

A Disney elnöke elárulta, hogy mikor mutatják be Sólyom és a Tél Katonája, valamint a WandaVision sorozatokat

Idén a korábbival ellentétben nem egy, hanem két Marvel-sorozatot is bemutatnak majd a Disney+ streamingszolgáltatón.

Idén a korábbival ellentétben nem egy, hanem két Marvel-sorozatot is bemutatnak majd a Disney+ streamingszolgáltatón.

A Marvel Studios korábban csak annyit árult el, hogy a The Falcon and the Winter Soldier lesz az első sorozat, amit bemutatnak a Disney+-on, ám azt nem árulták el, hogy mikor. Most azonban a stúdió megerősítette, hogy Sólyom és a Tél Katonája közös sorozatát már augusztusban képernyőre küldik. Pontos dátumot pedig már ebben a hónapban kaphatunk, de addig elégedjünk meg a hónappal.

Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója a negyedéves jelentés során megerősítette a befektetőknek, hogy a The Falcon and the Winter Soldier-sorozat a nyár utolsó hónapjában, míg a WandaVision decemberben kap bemutatót. Nem esett szó azonban a Loki-sorozatról, de várhatóan 2021 elején fogják bemutatni a csínytevés istenének önálló sorozatát. Mindhárom sorozat már kapott egy rövid felvezetőt a Super Bowl alatt.

A mikiegeres cég nem árulta el, hogy a WandaVision bemutatóját miért hozták előrébb, hiszen a San Diego-i Comic-Conon még 2021 szerepelt a cím mellett, de elképzelhető, hogy a kissé zsúfolt 2021 eleje játszott szerepet benne, vagy a Disney+ előfizetők száma, akik a The Mandalorian első évada után lemondták a szolgáltatást, és elpártoltak a Disneytől. Idén azonban még nagyobb hangsúlyt kap a platform, hiszen valamennyi Marvel-sorozat bekapcsolódik a Marvel Moziverzum világába, merthogy a WandaVision vezeti majd fel a Doctor Strange az őrület multiverzumában második részt. És ősszel még Jon Favreau Star Wars-sorozata is visszatér második évaddal, amit mellékesen októberben láthatnak majd a rajongók.

The Falcon and the Winter Soldier
Total
6
Shares
Previous Article

Ilyen lesz a Dreams sztori módja

Next Article

Bob Iger elárulta, hogy mikor mutatják be a The Mandalorian-sorozat második évadát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!