Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Disney elnöke elárulta, hogy mikor mutatják be Sólyom és a Tél Katonája, valamint a WandaVision sorozatokat

Idén a korábbival ellentétben nem egy, hanem két Marvel-sorozatot is bemutatnak majd a Disney+ streamingszolgáltatón.

A Marvel Studios korábban csak annyit árult el, hogy a The Falcon and the Winter Soldier lesz az első sorozat, amit bemutatnak a Disney+-on, ám azt nem árulták el, hogy mikor. Most azonban a stúdió megerősítette, hogy Sólyom és a Tél Katonája közös sorozatát már augusztusban képernyőre küldik. Pontos dátumot pedig már ebben a hónapban kaphatunk, de addig elégedjünk meg a hónappal.

Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója a negyedéves jelentés során megerősítette a befektetőknek, hogy a The Falcon and the Winter Soldier-sorozat a nyár utolsó hónapjában, míg a WandaVision decemberben kap bemutatót. Nem esett szó azonban a Loki-sorozatról, de várhatóan 2021 elején fogják bemutatni a csínytevés istenének önálló sorozatát. Mindhárom sorozat már kapott egy rövid felvezetőt a Super Bowl alatt.

A mikiegeres cég nem árulta el, hogy a WandaVision bemutatóját miért hozták előrébb, hiszen a San Diego-i Comic-Conon még 2021 szerepelt a cím mellett, de elképzelhető, hogy a kissé zsúfolt 2021 eleje játszott szerepet benne, vagy a Disney+ előfizetők száma, akik a The Mandalorian első évada után lemondták a szolgáltatást, és elpártoltak a Disneytől. Idén azonban még nagyobb hangsúlyt kap a platform, hiszen valamennyi Marvel-sorozat bekapcsolódik a Marvel Moziverzum világába, merthogy a WandaVision vezeti majd fel a Doctor Strange az őrület multiverzumában második részt. És ősszel még Jon Favreau Star Wars-sorozata is visszatér második évaddal, amit mellékesen októberben láthatnak majd a rajongók.

The Falcon and the Winter Soldier

Még több a témában...

A Disney megerősítette, moziban szeretnék bemutatni a Fekete Özvegy-filmet

Kévés Bence Mihály

A Marvel bemutatta az új Vasember páncélt, és senki sem vette észre

Kévés Bence Mihály

Jessica Chastain visszautasította a Doctor Strange egy fontosabb szerepét

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon