Wide Screen
Image default
Sorozatok

Teyonah Parris mint Monica Rambeau is szerepelni fog a WandaVison-sorozatban

Néhány forgatási képből tudtuk meg, hogy Teyonah Parris is csatlakozott a WandaVison szereplőgárdájához.

A Disney+-os WandaVison-sorozatból két hete már kaptunk hivatalos képet, amit a CCXP 19-en mutatott be Kevin Feige, rajta Skarlát boszorkányt és Víziót láttuk egy kanapén üldögélni. A sorozat beállítása pedig a ’60-as évekbeli sitcomot idézik, de valamilyen szinten kapcsolatban áll majd a Marvel Moziverzum jelenével is, hiszen pletykák szerint Doctor Strange cameozik egyet majd az utolsó részben, mivel a sorozat és a Titkos tanok mesterének következő filmje szoros kapcsolatban állnak majd egymással.

A JustJared oldalnak sikerült megörökíteni az éppen szünetet tartó Elizabeth Olsent Skarlát boszorkány jelmezben, miközben lencsevégre kapták Teyonah Parrist is, aki Monica Rambeau idősebb alakjában mutatkozik be a Marvel Moziverzumban. A karakterrel már korábban találkoztunk, a Marvel Kapitányban, Akira Akbar kisgyerek alakításában.

Mindez azt a teóriát erősíti, hogy a S.H.I.E.L.D. kötelékhez hasonló S.W.O.R.D.-ot is bemutatkozik majd a sorozatban, ami lényegében egy űrközponti egységet jelent. Kíváncsian várjuk, hogy mindez miben befolyásolja majd a történetet, s mit jelent a jövőre nézve, különös tekintettel a Doctor Strange folytatására, ami multiverzumokban játszódik, ez pedig kiváló alkalom a S.W.O.R.D. bemutatására.

A WandaVison 2021. tavaszán debütál a Disney+ streamingszolgáltatón.

Még több a témában...

Mi a Marvel Studios titka, hogyan készül egy Marvel-film forgatókönyve?

Orosz Ferenc

Patty Jenkins őszintén nyilatkozott arról, miért dobta vissza a Thor 2. részét

Kévés Bence Mihály

A Fekete Özvegy rejtett karaktere így fog kapcsolódni az első Bosszúállók-filmhez

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon