Skarlát boszorkány

Teyonah Parris mint Monica Rambeau is szerepelni fog a WandaVison-sorozatban

Néhány forgatási képből tudtuk meg, hogy Teyonah Parris is csatlakozott a WandaVison szereplőgárdájához.

Néhány forgatási képből tudtuk meg, hogy Teyonah Parris is csatlakozott a WandaVison szereplőgárdájához.

A Disney+-os WandaVison-sorozatból két hete már kaptunk hivatalos képet, amit a CCXP 19-en mutatott be Kevin Feige, rajta Skarlát boszorkányt és Víziót láttuk egy kanapén üldögélni. A sorozat beállítása pedig a ’60-as évekbeli sitcomot idézik, de valamilyen szinten kapcsolatban áll majd a Marvel Moziverzum jelenével is, hiszen pletykák szerint Doctor Strange cameozik egyet majd az utolsó részben, mivel a sorozat és a Titkos tanok mesterének következő filmje szoros kapcsolatban állnak majd egymással.

A JustJared oldalnak sikerült megörökíteni az éppen szünetet tartó Elizabeth Olsent Skarlát boszorkány jelmezben, miközben lencsevégre kapták Teyonah Parrist is, aki Monica Rambeau idősebb alakjában mutatkozik be a Marvel Moziverzumban. A karakterrel már korábban találkoztunk, a Marvel Kapitányban, Akira Akbar kisgyerek alakításában.

Mindez azt a teóriát erősíti, hogy a S.H.I.E.L.D. kötelékhez hasonló S.W.O.R.D.-ot is bemutatkozik majd a sorozatban, ami lényegében egy űrközponti egységet jelent. Kíváncsian várjuk, hogy mindez miben befolyásolja majd a történetet, s mit jelent a jövőre nézve, különös tekintettel a Doctor Strange folytatására, ami multiverzumokban játszódik, ez pedig kiváló alkalom a S.W.O.R.D. bemutatására.

A WandaVison 2021. tavaszán debütál a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
1
Shares
Previous Article

Dualshock 4 kiegészítő érkezik

Next Article

Tarantino mégsem készít Star Trek-filmet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!