Wide Screen
Image default
Filmek

A pletykák szerint Doctor Strange is szerepelni fog a WandaVision-sorozatban

A WandaVision-sorozat amolyan előszobája lesz a Doctor Strange az őrület multiverzumában filmnek, de lehet a Titkos tanok mestere szerepelni fog a Disney+ sorozatban is.

A Marvel Studios még nyáron a San Diego-i Comic-Conon erősítette meg, hogy a WandaVison-sorozat fogja felvezetni a Doctor Strange az őrület multiverzumában folytatást, mivelhogy Skarlát boszorkány szerepelni fog a filmben is. Egy pletyka most azt állítja, hogy Benedict Cumberbatch karaktere, azaz Doctor Strange szerepelni fog a Disney+ sorozatban.

Mindössze annyi információ szivárgott ki, hogy a Titkos tanok mestere szerepelni fog a sorozat utolsó epizódjában, aminek már csak azért is van nagy jelentősége, hiszen a Disney+ sorozat és a film kapcsolatban állnak egymással, hiszen mindkét alkotás a Marvel Moziverzum része. Nem tudni azonban, hogy mennyire hiteles forrástól származik ez az információ, de még ha így is lenne, akkor inkább egy cameo szerepről lehet szó, de még azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy csak a stáblista utáni jelenetben tűnik majd fel Doctor Strange.

Kevin Feige múlt hétvégén a Comic-Con Experience rendezvényen megosztotta az első hivatalos képet a sorozatról, ami egy ’60-es évekbeli sitcomra hasonlított, még a színvilágot is két színre redukálták, a fehérre és a feketére, hogy jól adják vissza a kort, témában pedig érinteni fogja, hogy Wandából hogyan lett Skarlát boszorkány.

A WandaVison-sorozatot valamikor 2021 tavaszán mutatják be még a Doctor Strange folytatása előtt.

Még több a témában...

KRITIKA: Bosszúállók: Ultron kora

Czanik Gergely

KRITIKA: A galaxis őrzői

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Amerika kapitány: A tél katonája

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat