Főoldal Filmek A Marvelek sztárja, Iman Vellani szerint az alacsony jegybevétel a Disney vezérigazgatójának, Bob Iger-nek a problémája
Filmek

A Marvelek sztárja, Iman Vellani szerint az alacsony jegybevétel a Disney vezérigazgatójának, Bob Iger-nek a problémája

A Marvelek bemutatója óta mindenki csak a film bukásáról beszél, de Iman Vellanit ez nem foglalkoztatja.

2.1k
Marvelek
Forrás: Marvel Studios

Iman Vellanit nem különösebben foglalkoztatja a téma, hogy a Marvelek lett a Marvel Studios egyik legalacsonyabb bevételt hozó filmje a premier hétvégéjén, és ez még rosszabb lett a második hétvégére, mivel akkorát esett az érdeklődés, hogy ilyennel még nem volt dolga a stúdiónak. Ez ugyanakkor nem szegte kedvét a fiatal színésznőnek, véleménye szerint ez nem az ő problémája, és nem neki kell aggódnia miatta.

A Yahoo! Entertainmentnek adott interjújában a színésznő kiemelte, hogy “nem akar olyasmire koncentrálni, ami nem is [az ő] kezében van. Mert mi értelme lenne?” – tette fel a kérdést. “Ez Bob Igerre tartozik”.

A Disney vezérigazgatója korábban a Marvel Studios elmaradt kasszasikereinek hiányát a Disney+-on megjelenő tartalmak túlkínálatára fogta, és azzal magyarázta, hogy a streaming-tartalmak elindítása előtt “semmilyen jelentős szinten nem folyt bele a tévés üzletbe”.

“Nemcsak a filmkibocsátásukat növelték meg, hanem végül számos tévésorozatot is készítettek, és őszintén szólva ez elvette a fókuszt és a figyelmet” – mondta júliusban a CNBC-nek David Faber. “Szerintem ez a valódi oka, s nem másban kell keresni a hibát.”

A Deadline írta, hogy a Marvelek a Marvel Moziverzum legalacsonyabb nyitóhétvégéjét szenvedte el, 47 millió dolláros hazai bevétellel.

Elégedett vagyok a végeredménnyel, és azok az emberek, akiket szeretek, élvezték a filmet. Tényleg jól éreztem magam a film nézése közben, és ez minden, amit elvárhatunk ezektől a filmektől. Vannak benne szuperhősök, az űrben játszódik, nem olyan mély, és a csapatmunkáról és a testvériségről szól. Ez egy szórakoztató film, és nagyon boldog vagyok, hogy megoszthatom az emberekkel.

Iman Vellani

Vellani Stephen Kingre is reflektált, aki annak ellenére, hogy nem Marvel-rajongó, leszólta az új filmet fikázó online kritikusokat.

“Stephen King figyelmét kiérdemelni nagyon király dolog” – reagált Vellani a legendás író megszólalására. King múlt vasárnap az X-en (a korábban Twitter néven ismert platformon) a következőket írta:

“Nem járok MCU-filmekre, nem is érdekelnek, de nagyon kellemetlennek találom ezt a csöppet sem leplezett kárörvendést a Marvelek alacsony jegybevétele miatt. Minek kárörvendeni a kudarc miatt?”

Carol Danvers, vagyis Marvel Kapitány visszaszerezte személyazonosságát a zsarnoki kreektől és bosszút állt a Legfőbb Intelligencián. Ám a nem várt következmények az univerzum destabilizációjának terhét rótták Carol vállaira. Miután kötelességteljesítés közben egy kree forradalmárhoz köthető, rendellenes féreglyukba kerül, képességei összekeverednek a Jersey Cityben élő, Marvel Kapitány-rajongó Kamala Khan, azaz Ms. Marvel képességeivel, illetve Carol elhidegült unokahúga, az asztronauta Monica Rambeau kapitány képességeivel. A szokatlan hármasnak meg kell tanulnia csapatként dolgozni, hogy Marvelekként megmentsék a világegyetemet.

Marvelek
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.