Főoldal Sorozatok A Prime Video második legnézettebb sorozata lett a Fallout
Sorozatok

A Prime Video második legnézettebb sorozata lett a Fallout

Nagyot megy a Fallout, de kitaláljátok, mi a Prime Video legnézettebb sorozata?

472
Fallout
Forrás: Vanity Fair

Azt már megszokhattuk, hogy a streaming szolgáltatók nem szeretnek számokat közölni a műsorok megtekintéséről, egy kivétellel persze, ha valami nagyon nagyot megy, és szeretnének büszkélkedni produkcióikkal. Az Amazon Studios április elején mutatta be a poszt-apokaliptikus világban játszódó Fallout című sorozatát, amely az azonos című videójátékot dolgozza fel.

Nagyszerű kritikákat kapott, a rajongók mellett azoknak is tetszett, akik soha nem játszottak a franchise egyik részével sem, és már úton van a második évad belőle. Ennek fényében nem meglepő, hogy a Prime Video egyik legnagyobb durranása lett. A streaming szolgáltató közleményben árulta el, hogy a tévéadaptáció az első 16 napban meghaladta a 65 milliós megtekintést, ezzel a második legnézettebb cím lett a szolgáltatáson, és A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi óta pedig a platform legnagyobb nézettségi tartalma.

A Prime Video hivatalos közleményben osztotta meg a vonatkozó statisztikákat, többek között azt állítva, hogy ez a legnézettebb műsor a 18-34 éves felnőttek körében a streaming felületen. A számok máris a Prime Video listájának élére repítették a videójáték-adaptációt, megelőzve még az olyan népszerű produkciót is, mint A fiúk című sorozatot.

A Fallout nézettségi adatai továbberősítik azt a látszólagos tényt, hogy a videójáték-feldolgozások lettek Hollywood új szuperhősei. Tavaly a The Last of Us nagy sikert aratott az HBO-nál, a Nintendo pedig hatalmas kasszasikert hozott össze a Super Mario Bros.: A film című nagyjátékfilmjével, és számos más videójáték-adaptáció van készülőben. Hamarosan bemutatásra kerül a Borderlands, amelyhez már kaptunk egy pörgős előzetest, és szintén a Prime Video csapata dolgozza fel a God of War történetét sorozat formájában. Knuckles volt a legutóbbi játékkarakter, akit átemeltek a tévéképernyőjére, ez azonban nem aratott osztatlan sikert se a kritikusok, se a rajongók körében.

Fallout
Forrás: Vanity Fair
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Blade Runner 2049
Sorozatok

Az Eufória sztárja is csatlakozik a Szárnyas fejvadász 2099 sorozathoz

Újabb színésszel bővült az Amazon Prime Video készülő cyberpunk sorozata.

Like a Dragon: Yakuza
Sorozatok

Még idén érkezik a Like a Dragon: Yakuza élőszereplős feldolgozása

A népszerű japán Yakuza-akciószéria lesz a stúdió következő feldolgozása.

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi
Sorozatok

Politikai okok miatt nem tér vissza A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi egyik színésze

Több ponton is változik A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi szereplőgárdája a...