Főoldal Előzetesek A galaxis őrzői hangulatát idézi a Borderlands első előzetese
Előzetesek

A galaxis őrzői hangulatát idézi a Borderlands első előzetese

Látványos és szórakoztató lett a Borderlands előzetese.

121

A tegnapi teaser után ma este befutott a Borderlands című film nagy előzetese, és jól mutatja, hogy mire számíthatunk. Nehéz volt meghatározni, hogy a Lionsgate milyen hangot akart megütni Eli Roth rendező új Borderlands-adaptációjával, de a film első trailere alapján egyértelmű, hogy A galaxis őrzői hangulatát szerették volna elérni.

Borderlands-film már régóta váratott magára, hiszen 2015-ben jelentették be először az érkezését. Ahogy a szereplőkre fény derült, a várakozás a tetőfokára hágott, mindenki arra volt kíváncsi, hogy mikor láthatják a feldolgozást a filmvásznon. A Borderlands az azonos című játéksorozat alapján készült, és a törvényen kívüli Lilith (Cate Blanchett) történetét meséli el, aki a Pandora bolygóról érkezett, körözött nő, aki visszatér szülőbolygójára, hogy megkeressen egy legendás páncélszekrényt, amely a hírek szerint felbecsülhetetlen kincseket rejt.

Az alábbi előzetesben Lilith (Cate Blanchett), Roland (Kevin Hart), Claptrap (Jack Black), Tiny Tina (Ariana Greenblatt), Tannis (Jamie Lee Curtis) és Krieg (Florian Munteanu) bölcselkedik. Szemfülesek kiszúrták, hogy Deukalian Atlas, az Atlas Corporation alapítója és vezérigazgatója feltűnik Edgar Ramírez szerepében.

De hogy mit is láthatunk a videóban? A csapat idegen szörnyekkel, valamint a Borderlands híres banditáival harcol, miközben egy eltűnt lányt keresnek és védelmeznek őrült kalandok során, de a trailer legnagyobb poénját a végére tartogatták, amikor Claptrap “megszabadul” a feleslegtől.

Az Eli Roth rendezte Borderlands természetesen a Gearbox stúdió által fejlesztett videójáték-sorozaton alapul. A filmadaptáció 2024. augusztus 9-én jön ki a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Lionsgate
Filmek

CinemaCon: A Lionsgate bemutatója

Volt minden a Lionsgate előadásában a CinemaConon: horror, akció, dráma és életrajzi...

Borderlands
Filmek

Bemutatták az első képeket a Borderlands-filmből

A Borderlands előzetese előtt kaptunk egy kis ízelítőt a filmből.

Borderlands
BREAKINGJátékok

Eladósorban a Borderlands játékok fejlesztője

A Gearbox Entertainment csapatát már árulják, többen is ajánlatot tettek.