Főoldal Filmek Bemutatták az első képeket a Borderlands-filmből
Filmek

Bemutatták az első képeket a Borderlands-filmből

A Borderlands előzetese előtt kaptunk egy kis ízelítőt a filmből.

233
Borderlands

A mai trailer megjelenése előtt rengeteg új képet kaptunk a Lionsgate várva várt Borderlands című sci-fi filmjéhez, amely a nagy sikerű videójáték-franchise alapján készült. A megjelent anyagok többek között fotókat, és a film első szereplőgárda poszterét hozták az IGN jóvoltából.

Borderlands-film már régóta váratott magára, hiszen 2015-ben jelentették be először az érkezését. Ahogy a szereplőkre fény derült, a várakozás a tetőfokára hágott, mindenki arra volt kíváncsi, hogy mikor láthatják a feldolgozást a filmvásznon. Fokozódott az izgalom, amikor olyan hírek kezdtek el keringeni, hogy Joe Crombie írói álnév alatt dolgozik Craig Mazin, a Csernobil című elismert tévésorozat alkotója és az HBO The Last of Us tévéadaptációjának társalkotója.

Sokan várják a filmet, okkal tesszük hozzá, hiszen az elmúlt évek egyik legnagyobb szereplőgárdája gyűlt itt össze: Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Jack Black, Édgar Ramirez, Ariana Greenblatt és még sokan mások. A Lionsgate összefoglalója szerint a film Lilith-et (Blanchett), egy legendás, titokzatos múlttal rendelkező törvényen kívüli lányt követ majd, aki visszatér szülőbolygójára, a Pandorára, hogy megtalálja a film főgonoszának, Atlasnak (Ramirez) eltűnt lányát. Útközben kénytelen lesz összefogni egy izgalmas, eklektikus különcökből álló csapattal, köztük a képzett zsoldossal, Rolanddal (Hart), a tizenéves korú robbantási szakértővel, Tiny Tinával (Greenblatt), az őrült tudóssal, Tannisszel (Curtis) és a szarkasztikus robot Claptrappal (Black), hogy segítsen megtalálni az eltűnt lányt.

Kezdetben Eli Roth dolgozott a filmen, aki később átadta a stafétabotot a Deadpool rendezőjének, Tim Millernek, miután pótforgatást rendeltek el.

A Borderlands 2024. augusztus 9-én jön ki a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Lionsgate
Filmek

CinemaCon: A Lionsgate bemutatója

Volt minden a Lionsgate előadásában a CinemaConon: horror, akció, dráma és életrajzi...

Borderlands
Előzetesek

A galaxis őrzői hangulatát idézi a Borderlands első előzetese

Látványos és szórakoztató lett a Borderlands előzetese.

Borderlands
BREAKINGJátékok

Eladósorban a Borderlands játékok fejlesztője

A Gearbox Entertainment csapatát már árulják, többen is ajánlatot tettek.