x
Close


Közelgő események

Filmek

A Borderlands című filmet állítólag Eli Roth helyett a Deadpoolt is jegyző Tim Miller fogja újraforgatni

Aggodalomra még nincs ok, újraforgatás lassan már rutinműveletnek számít a blockbustereknél.

A Borderlands című filmet állítólag Eli Roth helyett a Deadpoolt is jegyző Tim Miller fogja újraforgatni
  • Publishedjanuár 8, 2023

A többnyire Budapesten forgatott filmet még mindig nem mutatták be, és úgy tűnik, nincs minden rendben az adaptációval. A pletykák ellenére, miszerint a Deadpoolt is jegyző Tim Miller váltotta Eli Roth-ot a Borderlands című film rendezői székében, az igazság az, hogy Miller csak néhány hétig dolgozik a forgatásokon, míg Roth egy másik projekten kezd el dolgozni.

Ahogy arról a Deadline beszámolt, Rothnak Hálaadás napján kellett elkezdenie a munkát egy másik projekten, ami egy horrorfilm. A műfajától eltekintve egyelőre annyit árultak el erről a bizonyos filmről, hogy az alapja egy ál-előzetes, amelyet Roth korábban Quentin Tarantino és Robert Rodriguez Grindhouse-filmjéhez készített.

A Deadline azt írta, hogy a Borderlandsnél elrendelt pótforgatás semmiképpen sem jelenti azt, hogy Rothot kirúgták volna a videojáték alapján készült film rendezői székéből, mert a felek barátságosan egyeztek meg a részletekről. Mivel Rothnak nem volt ideje a pótforgatásra, ezért Tim Miller ugrik be a helyére.

Ami a Thanksgiving című filmet illeti, 2007-ben debütált és egy olyan “hamis” slasherfilmről mintázták, ami egy massachusettsi várost terrorizál, ami különösképpen imádja az amerikai Hálaadást. Nagyon népszerű lett, tervbe is vették, hogy a kamufilmet életre keltik, de még 15 évvel később is várat magára ez a nap.

Visszatérve a Borderlandsre, azon kívül, hogy ismerjük a szereplőgárdát, elképzelésünk sincs arról, hogy milyen lesz az adaptáció. A filmbe Jack Black kapta Claptrap szerepét, míg Cate Blanchett Lilith, Jamie Lee Curtis Dr. Patricia Tannis és Kevin Hart Roland szerepében tűnik fel.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.