Főoldal BREAKING A Prime Video hivatalosan is megrendelte a Fallout 2. évadát
BREAKINGSorozatok

A Prime Video hivatalosan is megrendelte a Fallout 2. évadát

Készül a Fallout 2. évada.

719
Fallout
Forrás: Vanity Fair

Csak egy héttel a premierje után a Prime Video nevezetű streaming szolgáltató ma hajnalban hivatalosan is bejelentette, hogy megrendelték a Fallout című poszt-apokaliptikus világban játszódó sorozat második évadát. Az első évad óriási népszerűségnek örvend a rajongók és a kritikusok körében, így annyira nem meglepő, hogy igényt tartanak a folytatásra az Amazon vállalatnál.

Az első évad bemutatója után voltak spekulációk arról, hogy elkészül a 2. évad, mivel a produkciós csapata 25 millió dolláros adókedvezményt kapott, ha a sorozat úgy dönt, hogy New York államból Kaliforniába költözteti a forgatást.

„Jonah, Lisa, Geneva és Graham elképesztő, vad show-jával meghódították a világot. Nagy elvárásokat kellett teljesíteniük a videójáték ikonikus rajongóival szemben, és eddig úgy tűnik, hogy túlteljesítettük ezeket az elvárásokat, miközben millió új felhasználóval gyarapítottuk a franchise rajongótáborát” – fogalmazott Jennifer Salke, az Amazon MGM Studios vezetője egy nyilatkozatban.

A szereplőgárda, Ella Purnell, Aaron Moten, Walton Goggins és Kyle MacLachlan vezetésével, fantasztikusan teljesített. Szeretnénk megköszönni Jonahnak és Lisának, valamint a Bethesdának, hogy hozzánk hozták a műsort, valamint Genevának és Grahamnek, hogy csatlakoztak showrunner-ként. Izgatottan jelentjük be a második évadot, mindössze egy hét elteltével, és még mélyebbre visszük a nézőket a Fallout szürreális világába.

Jennifer Salke

A Fallout eseményei 219 évvel azután játszódnak, hogy ledobták az atombombákat és a világot sugárzó pusztasággá változtatták. A sorozat Lucy MacLean történetét követi nyomon, aki egy menedékhelyen nőtt fel, és a felszínre megy, hogy megkeresse eltűnt apját. A sorozat más karaktereket is követ, beleértve a Goggins által alakított Ghúl karakterét és Maximust, az Acél Testvériség tagját.

A Prime Video április 10-én mutatta be a sorozat mind a nyolc epizódját egyszerre. Bár a sorozat nem egy az egyben dolgozza fel a videójáték-sorozatot, inkább kiegészíti, a kánonban játszódik a Fallout 4 után.

Fallout
Forrás: Vanity Fair
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

29 Hozzászólások

Közelgő események