Főoldal Előzetesek Akciódús utolsó nagy előzetest kapott A majmok bolygója: A birodalom
Előzetesek

Akciódús utolsó nagy előzetest kapott A majmok bolygója: A birodalom

A majmok bolygója: A birodalom utolsó előzetesében Noa a szabadságért harcol.

413

A majmok bolygója-franchise legújabb részét tíz nap múlva mutatják be a mozikban, és a 20th Century Studios már több előzetest és promóciós anyagot is kiadott, de ma este kaptunk egy nagyon látványos utolsó nagy előzetest. Nagy meglepetésre, az új trailer rengeteg eddig még nem látott felvételt tartalmaz.

A majmok bolygója: A birodalom 300 évvel A majmok bolygója: Háború után veszi fel a fonalat. Az emberiség, mely a majomvírusnak hála hanyatlásnak indult Cézár trilógiájában, mostanra teljesen visszafejlődött, a majmok pedig egy egészen hatalmas birodalmat hoztak létre, melynek élén Proximus (Kevin Durand) császár áll. Az előzetesből végre őt is jobban megismerhettük: a bonobó ugyan az embereket megveti, ám a múlt technológiai vívmányait közel sem, sőt szeretne minél többet tanulni ezekről, hogy segítségükkel növelhesse birodalmát. Noa (Owen Teague), a fiatal csimpánz nem igazán nézi jó szemmel törekvéseit, ahogy az embervadászattal sincs kibékülve. Sőt mi több, inkább szimpatizál a szőrtelen népséggel, különösen egy Mae (Freya Allan) nevű, emberekhez képest különösen intelligens nővel. Csakhogy Mae-re Proximusnak is szüksége van a terveihez, így Noa választásra kényszerül, s elindul egy olyan utazásra, melyben megismeri őse, Cézár és az emberiség történetét.

A nagy előzetesből többet megtudhatunk Noa korai életéről, és arról, hogy miért forral bosszút a zsarnoki Proximo Caesar ellen. Végre Freya Allan által alakított Mae-t is halljuk beszélni, és úgy tűnik, az emberlány tisztában van a történtekkel, tudja, hogy a majmok lázadása előtt a világot az emberek uralták.

A franchise örökségét folytatja majd a történetben, amelyben Peter Macon, William H. Macy és Travis Jeffery is szerepet kap, miközben Noa továbbra is arra keresi a választ, hogy egykor a bolygót uraló emberiség miért lett ennyire kiszolgáltatott. Raka szerepében Macon, a bölcs orángután bőrébe bújik, aki az út során jó barátságot köt Noával. William H. Macy ugyanakkor egy emberi karaktert is megformál majd, de az ő szerepét a történetben nagy titok övezi.

“Wes Ball rendező új életet lehel a globális, epikus franchise-ba, amely több generációval a Cézár uralkodását követő jövőben játszódik, ahol a majmok az uralkodó fajként harmóniában élnek, az emberek pedig az árnyékba szorultak” – olvasható a hivatalos leírásban. “Miközben egy új, zsarnoki majomvezér építi birodalmát, egy fiatal majom olyan gyötrelmes utazásra vállalkozik, amely arra készteti, hogy megkérdőjelezzen mindent, amit a múltról tudott, és olyan döntéseket hozzon, amelyek meghatározzák a majmok és az emberek jövőjét egyaránt.”

A majmok bolygója: A birodalom május 9-én debütál a magyar mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A majmok bolygója: A birodalom
Filmek

A majmok bolygója: A birodalom alkotói kilenc filmes történetet álmodtak meg

Bőven maradt még történet A majmok bolygója előzményében.

A majmok bolygója: A birodalom
Filmkritikák

A majmok bolygója: A birodalom kritika

Egy méltó és a franchise egyik legjobb része lett A majmok bolygója:...