Főoldal Filmek A majmok bolygója: A birodalom alkotói kilenc filmes történetet álmodtak meg
Filmek

A majmok bolygója: A birodalom alkotói kilenc filmes történetet álmodtak meg

Bőven maradt még történet A majmok bolygója előzményében.

418
A majmok bolygója: A birodalom
Forrás: 20th Century Studios

Három napja már játsszák a mozik a franchise legújabb részét A majmok bolygója: A birodalom címmel. Az előzménytrilógiával együtt már négy filmnél tart a filmsorozat, és ezzel még messze nincs vége a történetnek, ugyanis az alkotók elmondása alapján még két trilógiára elegendő történet van ebben az új fejezetben.

A majmok bolygója: A birodalom megjelenése alkalmából a The Hollywood Reporter interjúvolta meg a film alkotóit. Amanda Silver és Rick Jaffa, akik az eredeti A majmok bolygója: Lázadás írói voltak, utaltak arra, hogy mi vár még a franchise-ra. Jaffa szerint A birodalom további két filmet vezet fel ezekkel a karakterekkel, ami tulajdonképpen egy újabb trilógia kezdetét jelenti.

“Amikor először előálltál ezzel az ötlettel, akkor kilenc filmnél tartott A majmok bolygója-sorozat. Azt gondoltuk, ‘Ez őrült ambiciózus.’, és most itt tartunk, négy film elkészült már.” – mondta Silver.

Jaffa annyit tett hozzá a kilenc filmről szóló tervhez: “Nem tudom, hogy sikerül-e kilencig eljutnunk. Én örülnék neki. Nem csak Wesszel [rendező] és [az író] Josh-sal és [a producer] Joe Hartwick Jr.-ral, hanem Steve Asbell-lel és Scott Aversanóval is beszéltünk a 20th-nál arról, hogy mik lehetnek ezek a következő filmek”.

Bárhová is vezet a sorozat, a 2011-es A majmok bolygója: Lázadás című filmmel indult az eredeti film előzménysorozata. A franchise legújabb része egy buja poszt-apokaliptikus világot mutat be, amelyet intelligens majmok uralnak, az emberek teljesen a háttérbe szorultak már. A főszerepet Owen Teague játssza Noa szerepében, egy fiatal csimpánz, aki közös utazásra indul a fiatal Mae-vel (Frey Allan).

A majmok bolygója: A birodalom
Forrás: 20th Century Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

A majmok bolygója: A birodalom
Filmkritikák

A majmok bolygója: A birodalom kritika

Egy méltó és a franchise egyik legjobb része lett A majmok bolygója:...

A majmok bolygója: A birodalom
Filmek

A majmok bolygója: A birodalom eredeti címéről beszélt Wes Ball rendező

Egy új trilógia kezdete lehet A majmok bolygója: A birodalom.