Richard E. Grant

Richard E. Grant megerősítette, hogy Tom Hiddleston oldalán ő is szerepelni fog a Loki Disney+ sorozatban

A Star Wars után a Marvel is összejött.

Egészen márciusig kell visszamennünk, amikor kiderült, hogy a Star Wars: Skywalker kora után Richard E. Grant ezúttal a Marvel Moziverzum berkein belül kaphat szerepet. Nem idegen számára a Marvel, mivel a Logan – Farkasban játszotta Dr. Rice tudóst, aki Farkas génjeiből megalkotta Laurát és X-24-et is. A korábbi hírek szerint a Disney+ sorozatban egy kulcsfontosságú szerepre nézte ki magának a Marvel Studios. Most ezt a korábbi hírt erősítette meg a színész, hogy Tom Hiddleston mellett ő is feltűnik majd a Loki-sorozatban.

Több másik sorozat mellett a Loki munkálatai is folytatódnak Atlantában, ahol Owen Wilsont kiszúrták már, és Gugu Mbatha-Raw is nagyon lelkesedett a bejelentésre, hogy végre folytatódhat a filmezés, amit még tavasszal szakítottak félbe a koronavírus-járvány miatt. Hiteles forrástól mi is beszámoltunk Richard E. Grant csatlakozásáról, de hivatalossá csak néhány órája vált, amikor a színész közösségi oldalára posztolt.

A korábbi hírek arról szóltak, hogy mindössze egy szerepre szerződött, de nem lehetünk biztosak ebben, ahogy abban sem, hogy kit alakít majd a Disney+ szériában. Csak találgatunk, de mennyire menő lenne már, ha a Csínytevés istenét formálná meg idősebb korában, vagy egy alternatív valóságban Lokit játszaná. A Pókember: Idegenben óta tudjuk, hogy létezik a Multiverzum, akkor miért ne lehetne egy másik Loki egy másik Földön?

A bejelentés pillanatában 2021 tavaszáról beszéltek a Loki-sorozatnál, ám a dolgok állása szerint inkább kinéz egy 2022-es dátum neki. Néhány órája pedig már azt is tudjuk, hogy Nick Fury saját sorozatot kap a jövőben, de konkrét részleteket nem tudtunk meg a titokzatos szériáról.

Total
4
Shares
Previous Article
Nick Fury

Samuel L. Jackson visszatér Nick Fury szerepében egy cím nélküli Marvel Disney+ sorozatban

Next Article
Aldis Hodge

Hawkman szerepében Aldis Hodge csatlakozott a Black Adam szereplőgárdájához

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!