Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Marvel Studios már a bemutató előtt berendelte a Loki Disney+ sorozat második évadát

A Marvel zöld utat adott a Loki-sorozat folytatása előtt.

Még azt sem tudni, hogy pontosan mikor fogják bemutatni a Loki-sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón, de már arról beszélnek, hogy a Marvel Studios berendelte a második évadot, és mindezt Clark Gregg árulta el. Gregg az elmúlt években Coulson ügynököt játszotta a Bosszúállók-filmekben és a S.H.I.E.L.D. ügynökei sorozatban.

A színész éppen a S.H.I.E.L.D. ügynökei utolsó évadát reklámozta az ABC képernyőjén, amikor szóba került a Csínytevés istenéről forgatott Disney+ sorozata is. Bár nagy a titkolózás a sorozat körül, de nem először lehet hallani a folytatásról, hogy a Marvelnél már fontolóra vették a folytatást is, ám eddig hivatalosan senki sem erősítette meg ezt a pletykát.

Hazudnék, ha nem azt mondanám, hogy igazán érdekes lenne elkezdeni szervezni a folytatást. 10 vagy 12 részt már megcsináltak, ahogy Tom Hiddleston mesélt nekem [a Loki-sorozatról], milyen költségvetéssel és produkciós csapattal dolgozott.Clark Gregg

A sorozatot még tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentették be, miközben azt is megerősítették, hogy az első évad hat részből áll majd, Hiddleston azonban már 12 részről beszélt, vagyis a Marvel Studios egymás után két évadot forgatott. Ugyanakkor itt fontos leszögezni, hogy a járvány miatt leállították a forgatást, így nem lehet biztosra állítani, hogy valóban a második évad epizódjait forgatják, vagy esetleg a Marvel átírt bizonyos jeleneteket, s pótforgatásokat tartanak.

Még több a témában...

A Marvel Studios nagyon durván eltolta a következő három Marvel-film bemutatóját, fél évet csúszik a Fekete Özvegy

Kévés Bence Mihály

53 millió megtekintéssel 24 óra alatt rekordot állított fel a WandaVision előzetes a Disney+ tartalmai között

Kévés Bence Mihály

Bizonyítékot találtak arra, hogy mikor lehet a WandaVision premier időpontja a Disney+-on

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat