Wide Screen
Sorozatok

A Logan és a Skywalker kora sztárja, Richard E. Grant is csatlakozott a Loki-sorozathoz

Újabb nagy név csatlakozott a Loki Disney+ sorozat szereplőgárdájához, ezúttal Richard E. Grant kap lehetőséget a Marveltől.

Újabb nagy név csatlakozott a Loki Disney+ sorozat szereplőgárdájához, ezúttal Richard E. Grant kap lehetőséget a Marveltől.

Tegnap erősítették meg, hogy a Disney+ streamingszolgáltató Loki-sorozatát 2021 elején fogják majd bemutatni, vagyis a korábbi hírekkel ellentétben egy picivel korábban látjuk a csínytevés istenét visszatérni. Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke még tavaly nyáron jelentette be a sorozatot, akkor pedig még tavaszi bemutatóról lehetett hallani.

A Discussing Film értesülései szerint az Oscar-díjra is jelölt brit Richard E. Grant egy eddig ismeretlen szerepre aláírt a sorozatra, persze ez nem jelenti azt, hogy találgatások ne jelentek volna meg. Egyesek szerint Kang, a hódító szerepét kapta, de bizonyítékokkal nem tudták alátámasztani a feltevést.

A színészt legutóbb a Star Wars: Skywalker korában láttuk Pryde tábornok szerepében, de korábban már kipróbálta magát a szuperhősök világában is, hiszen a nagysikerű James Mangold rendezőtől a Logan – Farkasban ő játszotta Dr. Rice tudóst, aki Farkas génjeiből megalkotta Laurát és X-24-et is.

Néhány forgatási képet már kaptunk a Loki-sorozatról, ám a sztorit szigorú titoktartás előzi meg, csak találgatások vannak, hogy miről szólhat. Tom Hiddleston visszatér szerepében, miután 2012-ben Loki megszökött a Bosszúálló: Végjátékban, aki a Tesseract segítségével utazgat majd a történelem főbb eseményei között, hogy befolyásolja a jövőt.

Kate Herron rendező a sorozatot Michael Waldron története alapján, főbb szerepekben Hiddleston mellett Mbatha-Raw, Owen Wilson és Sophia Di Martino.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat