Főoldal Sorozatok Kiszúrták Sophia Di Martino titokzatos karakterét a Loki Disney+ sorozat forgatásán
Sorozatok

Kiszúrták Sophia Di Martino titokzatos karakterét a Loki Disney+ sorozat forgatásán

A héten több forgatási kép is megjelent Sophia Di Martino titokzatos karakteréről, aki talán Loki női változatát játssza a sorozatban.

805
Loki
Forrás: Marvel Studios

A héten több forgatási kép is megjelent Sophia Di Martino titokzatos karakteréről, aki talán Loki női változatát játssza a sorozatban.

A Marvel Studios párhuzamosan több Disney+ sorozatot is Atlantában filmez, köztük a The Falcon and the Winter Soldier és a Loki sorozatokat még jelenleg is, pár napja pedig megtudtuk, hogy a WandaVision munkálataival végeztek, ahogy arról egy búcsúképet is megosztottak a közösségi médiában.

Nemrég pedig a Loki-sorozatról szivárgott ki néhány forgatási kép, amelyeken Tom Hiddleston vezető karaktere mellett kiszúrták Sophia Di Martino titokzatos karakterét is, aki valószínűleg a képregényekből Lady Loki-t (esetleg Varázslónőt) formálja majd meg a jövő tavasszal érkező sorozatban. A most bemutatott videón az is látható, hogy a színésznő Wunmi Mosaku eddig meg nem nevezett Time Variance Authority ügynök emberével beszél, míg maga Loki is a TVA oldalán látható. Ha pedig jobban megnézzük, akkor Owen Wilson titokzatos szereplőjét is látjuk.

https://twitter.com/hiddlesgold/status/1235226738235338753?s=20
https://twitter.com/hiddlesgold/status/1235222349437440001?s=20

A képeket nézegetve több rajongó is azt gondolja, hogy Loki a TVA-val együttműködve próbálja legyőzni a női alakmását az alternatív univerzumból. A képek határozottan a Földre emlékeztetnek, és valami rossz történik, de az is elképzelhető, hogy csak a csettintés után vagyunk.

Bár nagy várakozás előzi meg a sorozatot, mindössze annyit tudni, hogy a 2012-ben megszökött Lokit látjuk a főszerepben, aki a Tesseracttal a kezében lelécelt a Bosszúállóktól. A sorozatot egy év múlva fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón, az első képkockákat pedig már a Super Bowl alatt megmutatta a stúdió.

Loki
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Russo
BREAKINGFilmek

A Russo testvérekkel a Bosszúállók 5. és a Titkos háború rendezéséről egyeztet a Marvel Studios

Russo testvérek és a korábbi írók menthetik meg a következő két Bosszúállók-filmet.