Wide Screen
Image default
Filmek

Állítólag a Loki Disney+ sorozata fogja bemutatni az első transznemű karaktert

Az elmúlt időben megannyi pletykát olvashattunk már a Marvel Moziverzum első transznemű karakteréről.

Ugyan a Marvel Studios bejelentette tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon a Marvel Moziverzum 4. fázis alkotásait, köztük a Loki-sorozatot is, de így is keveset tudunk a készülő projektekről. Kevin Feige többször elmondta, nagy változás történik majd, egyfelől egy korszak lezárult a Pókember: Idegenben folytatással, szeretett karaktereinktől elbúcsúztunk a Bosszúállók: Végjátékban, de sok új karaktert megismerhetünk a jövőben.

Az új szereplőkkel kapcsolatban Feige elárulta már, hogy az első meleg és transznemű karakterekkel is hamarosan találkozhatnak a rajongók. Korábban az Örökkévalókkal hozták összefüggésbe a transznemű karaktert, most azonban a The Illuminerdi portál szerkesztői szerint a Loki-sorozat fogja bemutatni, Sera személyében. Még korai kőbe vésni bármit is, de ráció van benne.

A képregényekben Sera egy férfiakból álló, szárny nélküli angyalok csoportjához tartozik, akik magukat Remetéknek hívják. Azonban rájönnek, hogy Sera valójában egy nő, és ő lesz a Marvel képregényvilág első (és eddigi egyetlen) transznemű karaktere. Egy casting felhívás szerint 20 és 40 év közötti férfi vagy női színészeket keresnek, aki a sorozat mind a hat részében vezető szereplő lenne.

A Loki-sorozatban visszatér Tom Hiddleston a csínytevés istene, aki a Végjátékban a Tesseracttal elszökött, így a történet középpontjában az a 2012-es Loki lesz. A Végtelen Követ pedig időutazásra használja majd, hogy befolyásolja a múlt kulcsfontosságú eseményeit. Pontos bemutatódátum nem ismert, de valamikor 2021 tavaszán kerül képernyőre.

Még több a témában...

Sokak meglepetésére a Disney bemutatott egy Jégvarázs-minisorozatot, a főszerepben Olaf

Kévés Bence Mihály

Több Disney film is új premierdátumot kapott, köztük a Mulan, a Dzsungeltúra és az Indiana Jones 5.

Kévés Bence Mihály

Boba Fett lehetett volna a Star Wars 1313 főszereplője

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat