Kevin Feige

Kevin Feige megerősítette az első transznemű karaktert a Marvel Moziverzumban

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige megerősítette, hogy hamarosan bemutatják az első transznemű karaktert, de nem árulta el, melyik filmben.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige megerősítette, hogy hamarosan bemutatják az első transznemű karaktert, de nem árulta el, melyik filmben.

A Marvel Moziverzum már bemutatta az első meleg szereplőjét a Végjátékban, amikor Joe Russo egy meleg srácot alakított a film elején, miközben egy terápiás gyűlésen Amerika Kapitánnyal a továbblépésről beszélgettek. De úgy tűnik, hogy hamarosan egy LGBTQ-karaktert, azaz egy transznemű szereplőt is látunk a filmvásznon, ahogy arról Kevin Feige a New York-i Filmakadémia előadásán is beszélt.

Az előadáson nem derült ki, hogy pontosan melyik filmben kerül erre sor, csak az, hogy nagyon hamar.

Jelenleg két filmen dolgozik a Marvel Studios. Ez a film lehet a májusban érkező Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-film, vagy az ősszel érkező az Örökkévalók. Bár a Fekete Özvegy forgatása már befejeződött, de az utómunkák még jelenleg is tartanak. Hamarosan pedig a harmadik Pókember-film is forog, hiszen a hírek szerint nyárra időzítették Tom Holland főszereplésével készülő folytatást.

Feige korábban már megerősítette, hogy az Örökkévalók nagyon fontos szerepet játszik majd a folytatásban, ami az első nyíltan meleg karaktert is bemutatja. Tavaly a Good Morning America reggeli műsorban így fogalmazott Feige:

Házas, és családos. És ez csak annak a része, hogy ki ő.

A 4. fázis startja április 30-án lesz, amikor hazánkban bemutatják a Fekete Özvegyet, majd november 6-án folytatódik az Örökkévalókkal, de a mozifilmek mellett két Disney+ sorozatot is látunk ősszel. Várhatón augusztus végén érkezik a The Falcon and the Winter Soldier, majd novemberben, vagy később a WandaVision, amit eredetileg csak 2021 tavaszán mutattak volna be.

Total
1
Shares
Previous Article

Itt a Resident Evil 3 Remake mérete

Next Article
Kevin Feige

Kevin Feige utálja a tesztvetítéseket, és szörnyűnek írta le a gyakorlatot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!