Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige megerősítette az első transznemű karaktert a Marvel Moziverzumban

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige megerősítette, hogy hamarosan bemutatják az első transznemű karaktert, de nem árulta el, melyik filmben.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige megerősítette, hogy hamarosan bemutatják az első transznemű karaktert, de nem árulta el, melyik filmben.

A Marvel Moziverzum már bemutatta az első meleg szereplőjét a Végjátékban, amikor Joe Russo egy meleg srácot alakított a film elején, miközben egy terápiás gyűlésen Amerika Kapitánnyal a továbblépésről beszélgettek. De úgy tűnik, hogy hamarosan egy LGBTQ-karaktert, azaz egy transznemű szereplőt is látunk a filmvásznon, ahogy arról Kevin Feige a New York-i Filmakadémia előadásán is beszélt.

Az előadáson nem derült ki, hogy pontosan melyik filmben kerül erre sor, csak az, hogy nagyon hamar.

Igen, teljes mértékben. Nagyon hamar. Egy filmben, amit jelenleg forgatunk.
Kevin Feige

Jelenleg két filmen dolgozik a Marvel Studios. Ez a film lehet a májusban érkező Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-film, vagy az ősszel érkező az Örökkévalók. Bár a Fekete Özvegy forgatása már befejeződött, de az utómunkák még jelenleg is tartanak. Hamarosan pedig a harmadik Pókember-film is forog, hiszen a hírek szerint nyárra időzítették Tom Holland főszereplésével készülő folytatást.

Feige korábban már megerősítette, hogy az Örökkévalók nagyon fontos szerepet játszik majd a folytatásban, ami az első nyíltan meleg karaktert is bemutatja. Tavaly a Good Morning America reggeli műsorban így fogalmazott Feige:

Házas, és családos. És ez csak annak a része, hogy ki ő.

A 4. fázis startja április 30-án lesz, amikor hazánkban bemutatják a Fekete Özvegyet, majd november 6-án folytatódik az Örökkévalókkal, de a mozifilmek mellett két Disney+ sorozatot is látunk ősszel. Várhatón augusztus végén érkezik a The Falcon and the Winter Soldier, majd novemberben, vagy később a WandaVision, amit eredetileg csak 2021 tavaszán mutattak volna be.

Még több a témában...

Bizonyítékot találtak arra, hogy mikor lehet a WandaVision premier időpontja a Disney+-on

Kévés Bence Mihály

A WandaVision előzeteséből kiderült, hogy kit játszik Kathryn Hahn a sorozatban?

Kévés Bence Mihály

FEJTÁGÍTÓ: A Bosszúállókon is túltesz Kang, a hódító

Kiss Zita

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat