Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

A rajongók örömére a Disney előrébb hozta a WandaVision Disney+ sorozat bemutatóját

Az eredeti terv szerint csak 2021 tavaszán mutatták volna be a WandaVision-sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón.

A Disney rögtön egy nagyon jó hírrel indította az újévet, mert a 2021 tavaszára bejelentett WandaVision-sorozat premierét előbbre hozta, így már idén megnézhetjük Skarlát boszorkány (Elizabeth Olsen) és Vízió (Paul Bettany) közös sorozatát, ami részben a Doctor Strange az őrület multiverzumában felvezetése is lesz.

A Disney közleményéből pontosan nem derült ki, hogy mikor fogják 2020-ban bemutatni a sorozatot, mindössze annyit tudtunk meg, hogy a The Falcon and the Winter Soldier című sorozat mellett a WandaVision is bemutatásra kerül a Disney+ streamingszolgáltatón. Még a San Diego-i Comic-Conon bejelentett Marvel Moziverzum 4. fázis idősíkja szerint ősszel érkezik Bucky és Sólyom közös kalandja, és feltételezhetően valamikor a harmadik, de valószínűbb hogy csak a negyedik negyedévben tűzik képernyőre a másik sorozatot.

December elején a Comic-Con Experience 2019-es rendezvényén Kevin Feige már megosztott egy hivatalos képet a sorozatról, ami megerősítette a korábbi pletykákat, hogy vérbeli sitcomot kapunk, és a ’60-as években fog játszódni a sorozat, a fő témája pedig Wanda átalakulása lesz. A forgatást nem sokkal a már említett Sólyom és Bucky sorozat után kezdték, de még is csak a második sorozat lesz, amit a Marvel Studios bemutat.

A Marvel Studios idén két mozifilmet is bemutat, nyáron a Fekete Özvegy-filmet, majd november 6-án az Örökkévalókat. Feltételezhetően a The Falcon and the Winter Soldier bemutatója valamikor nyár végén, augusztus vagy szeptember elejére tehető, így Wanda és Vízió sorozata pedig legjobb esetben novemberben, az Örökkévalók bemutatója után érkezik.

Még több a témában...

KRITIKA: A galaxis őrzői

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Amerika kapitány: A tél katonája

Orosz Ferenc

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat