WandaVision

A rajongók örömére a Disney előrébb hozta a WandaVision Disney+ sorozat bemutatóját

Az eredeti terv szerint csak 2021 tavaszán mutatták volna be a WandaVision-sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón.

Az eredeti terv szerint csak 2021 tavaszán mutatták volna be a WandaVision-sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón.

A Disney rögtön egy nagyon jó hírrel indította az újévet, mert a 2021 tavaszára bejelentett WandaVision-sorozat premierét előbbre hozta, így már idén megnézhetjük Skarlát boszorkány (Elizabeth Olsen) és Vízió (Paul Bettany) közös sorozatát, ami részben a Doctor Strange az őrület multiverzumában felvezetése is lesz.

A Disney közleményéből pontosan nem derült ki, hogy mikor fogják 2020-ban bemutatni a sorozatot, mindössze annyit tudtunk meg, hogy a The Falcon and the Winter Soldier című sorozat mellett a WandaVision is bemutatásra kerül a Disney+ streamingszolgáltatón. Még a San Diego-i Comic-Conon bejelentett Marvel Moziverzum 4. fázis idősíkja szerint ősszel érkezik Bucky és Sólyom közös kalandja, és feltételezhetően valamikor a harmadik, de valószínűbb hogy csak a negyedik negyedévben tűzik képernyőre a másik sorozatot.

December elején a Comic-Con Experience 2019-es rendezvényén Kevin Feige már megosztott egy hivatalos képet a sorozatról, ami megerősítette a korábbi pletykákat, hogy vérbeli sitcomot kapunk, és a ’60-as években fog játszódni a sorozat, a fő témája pedig Wanda átalakulása lesz. A forgatást nem sokkal a már említett Sólyom és Bucky sorozat után kezdték, de még is csak a második sorozat lesz, amit a Marvel Studios bemutat.

A Marvel Studios idén két mozifilmet is bemutat, nyáron a Fekete Özvegy-filmet, majd november 6-án az Örökkévalókat. Feltételezhetően a The Falcon and the Winter Soldier bemutatója valamikor nyár végén, augusztus vagy szeptember elejére tehető, így Wanda és Vízió sorozata pedig legjobb esetben novemberben, az Örökkévalók bemutatója után érkezik.

Total
8
Shares
Previous Article

Új Harry Potter-film készülhet, amely 20 évvel az utolsó rész után venné fel a fonalat

Next Article

Mostanára a Final Fantasy VII demo teljes tartalma kiszivárgott

Related Posts
Rocketman
Tovább

KRITIKA: Rocketman

Dexter Fletcher újabb esélyt kapott, hogy megmutassa, mennyire tud vérbeli életrajzi filmet rendezni. Elton John élete azonban többet követel a tények puszta felsorolásánál - itt valami különlegesre volt szükség.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!