Jurassic Park

Colin Trevorrow szerint az eredeti filmek sztárjai nagyon fontos szerepet fognak játszani a folytatásban

A három sztár prominens szerepet fog játszani.

A néhány éves hullámvölgyön túllépő Steven Spielberg 1993-ben egy hallatlanul fontos filmet hozott létre. A Jurassic Park gyakorlatilag új szintre helyezte a blockbuster fogalmát, hiszen egyszerre volt szórakoztató minden korosztály számára, és emellett technikailag is rengeteg újdonságot tartogatott magában. Az első epizódot még két folytatás követte, bár a harmadikat már nem Spielberg rendezte.

Majd jött 2015, amikor Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplésével feltámasztották a franchise-t, a siker nem maradt el, jött is a második rész, hamarosan pedig trilógiává is bővülhet az új sorozat. A forgatás el is indult annak rendje és módja szerint, jött azonban a vírus, mely keresztülhúzta a számításokat, ám az is kiemelendő, hogy ez volt az egyik első produkció, mely esetében ismét forogtak a kamerák.

A film rendezője, Colin Trevorrow nemrégiben egy interjút adott a GamesRadarnak, melyben főként arról beszélt, hogy az eredeti filmek most visszatérő sztárjai nagyon fontos szerepet kapnak majd a Világuralom alcímet viselő folytatásban.

Ez az a film, melyre régóta várok, két epizód óta építjük a sztorit, és most végre láthatjuk, hogy merre futnak ki a szálak. Szerintem sokan alábecsülik Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum jelentőségét, mindenkit biztosítok, hogy nagyon fontos lesz a szerepük. Elképesztően izgalmas látni, hogy ezek a karakterek hogyan viselkednek egymással és az új figurákkal ebben a világban.

Jurassic World: Világuralom hazai bemutatója: 2021. június 10.

Total
1
Shares
Previous Article

Mégis kaphat jelen generációs változatot a Resident Evil 8: Village

Next Article
Nick Fury

Samuel L. Jackson visszatér Nick Fury szerepében egy cím nélküli Marvel Disney+ sorozatban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!