Főoldal Filmek A McDonald’s nem bírt magával, és leleplezte az Amerika kapitány: Szép új világ szereplőinek jelmezeit
Filmek

A McDonald’s nem bírt magával, és leleplezte az Amerika kapitány: Szép új világ szereplőinek jelmezeit

Megcsodálhatjuk az Amerika kapitány: Szép új világ szereplőit.

391
Amerika kapitány: Szép új világ

A McDonald’s folytatja kampányát, és külön Happy Meal játékfigurákkal készül a jövőre érkező az Amerika kapitány: Szép új világ főszereplőivel. Valószínűleg sokakban felmerül a kérdés, ha csak jövőre jön ki a film, miért kezdik az árusítást, és a Marvel hogy engedheti ezt? Nos, a válasz pofonegyszerű: a filmet már rég be kellett volna mutatni, ezeket a játékszereket korábban legyártották, és logisztikai okok miatt nem tudják tovább visszatartani, kénytelenek piacra dobni.

A rajongók persze nem bánják ezt, sőt, örülnek, mert ennek köszönhetően közelebbről is megnézhetjük Sam Wilson új jelmezét, Vörös Hulkot, Diamondbacket és még sok mást. A nagy hollywoodi kettős sztrájk miatt a filmet a 2024-es naptárból egy évvel eltolták. Akkor még a leállásokra panaszkodtak, azóta kiderült, hogy a filmet rég felvették, mire a színészek is sztrájkolni kezdtek, a döntés hátterében inkább kreatív folyamatok állnak; jelentős újraforgatást rendeltek el.

Néhány merchandise itt-ott már felbukkant, s bár a legtöbbet már levették a polcokról és az árusításukat eltolták, hogy egybeessen a film 2025-ös premierjével, akadnak olyanok is, amelyeket már megvásárolhatnak. A McDonald’s Happy Meal menetrendjét azonban semmi sem befolyásolja, és a játékokat elkezdték kiszórni az étteremláncban az Egyesült Államok területén. Amerika Kapitány és Vörös Hulk mellett feltűnt még a vörös hajjal és bőrszerelésben ábrázolt Diamondback, bár úgy hírlik, hogy szerepét teljesen kivágják a filmből a világuralmi célokkal megáldott Kígyó Társaság nevezetű szektával együtt.

Diamondback lehetett volna a film egyik gonosztevője, aki egyébként romantikus kapcsolatba került Amerika Kapitánnyal is. A társaságot és Diamondbacket már a 2016-os Amerika kapitány: Polgárháború című filmben szerették volna bemutatni, de akkor nem jött össze, s a jelentések szerint erre még várni kell egy keveset. Emellett a Marvel Studios úgy döntött, hogy A Sólyom és a Tél Katonája végén látott jelmezt lecseréli, és az új Amerika Kapitány jelmezét inkább Steve Rogers egyenruhájáról mintázzák.

„Több értelme volt annak, hogy inkább egy földhözragadt kémkedős akciófilm legyen, szemben a portálokon keresztül érkező idegenekkel és repülőgépekkel és minden egyéb sz*rral” – mondta Mackie nemrég a filmről. „Bár már annyi filmben szerepeltem, és már mindent láttam, Sam számára ezzel a filmmel eljött a lehetőség, hogy igazi akciósztárrá nője ki magát és Bosszúálló váljék belőle. Az egyik legnagyobb beszélgetésünk már a kezdetektől fogva az volt, hogy ez ne a Sólyom és a Téli Katonája 2. része legyen, hanem egy saját film, saját történettel, saját karakterekkel” – zárta a beszélgetést.

A főszereplőt alakító Mackie mellett visszatér még Danny Ramirez (Joaquin Torres) és Carl Lumbly (Isaiah Bradley). Hozzájuk csatlakozik A hihetetlen Hulk két szereplője, Tim Blake Nelson a Marvel-gonosz Samuel Sterns/A Vezér és Liv Tyler Betty szerepében. Harrison Ford pedig Thaddeus Ross szerepét veszi át, akiből Vörös Hulk lesz.

Az Amerika kapitány: Szép új világ bemutatóját eredetileg 2024 júliusára tervezték, de a Disney eltolta a premiert, és csak 2025. február 14-én válthatunk jegyet rá.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.