Főoldal Filmek Extrém nagy újraforgatásokra kerül sor, miután rosszul ment az Amerika Kapitány 4. tesztvetítése
Filmek

Extrém nagy újraforgatásokra kerül sor, miután rosszul ment az Amerika Kapitány 4. tesztvetítése

Az újraforgatások miatt kellett eltolni az Amerika Kapitány 4. bemutatóját.

2.4k
Amerika kapitány
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios 2024 nyarán szerette volna bemutatni az Amerika Kapitány 4.-et Anthony Mackie és Harrison Ford főszereplésével, de már tudjuk, hogy a filmet csak 2025 telén fogják bemutatni. Sejtettük, hogy gond lehet a filmmel, hiszen a forgatás még tavasszal, a sztrájkok előtt befejeződött, szóval semmi nem indokolta, hogy másfél évvel eltolják a premiert.

A hírek szerint extrém nagy újraforgatásra kerül sor, több nagy jelenetet is teljes egészében újra kell venni a bemutató előtt, mert a korai tesztvetítéseken leszerepelt a film. Jeff Sneider, a The Hot Mic munkatársa arról számolt be, hogy a negyedik filmet nem szerette a tesztközönség, ezért a stúdió úgy döntött, hogy a premier csúsztatását választják. Érthető döntés, mivel két folytatás is rossz kritikákat kapott. A forgatásokat állítólag 2024 januárjától májusáig tervezik, ráadásul nem apró javításokról beszélünk, mert az eredetileg felvett anyagból három fontos jelenetet is kivágtak, és ezeket most újra kell venni.

Sam Wilson a 2014-es Amerika kapitány: A tél katonája című filmben debütált, és ő kapta a Sólyom fedőnevet a Marvel Moziverzumban. Később Steve Rogers legjobb barátja lett és belőle is Bosszúálló vált. Az évek során több filmben is szerepelt, végül a 2019-es Bosszúállók: Végjáték fináléjában ő vette át az Amerika Kapitány címet. Mackie ezután önálló sorozatot kapott A Sólyom és a Tél Katonája címmel, és végül elfogadta, ő lett az új Amerika Kapitány a sorozat végén.

A Captain America: Brave New World című filmet Julius Onah rendezte Malcolm Spellman és Dalan Musson forgatókönyve alapján. A főszereplőt alakító Mackie mellett visszatér még Danny Ramirez (Joaquin Torres) és Carl Lumbly (Isaiah Bradley). Hozzájuk csatlakozik A hihetetlen Hulk két szereplője, Tim Blake Nelson a Marvel-gonosz Samuel Sterns/A Vezér és Liv Tyler Betty szerepében. Harrison Ford pedig Thaddeus Ross szerepét veszi át.

Amerika kapitány
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.