Főoldal BREAKING A Deadpool 3. kivételével az összes film bemutatóját eltolta a 2024-es naptárból a Marvel Studios
BREAKINGFilmek

A Deadpool 3. kivételével az összes film bemutatóját eltolta a 2024-es naptárból a Marvel Studios

2024-ben mindössze csak egy filmet, a Deadpool 3.-at mutatja be a Marvel Studios.

890
Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios

Csütörtökön ideiglenesen, de véget ért a színészsztrájk. Fellélegeztünk, hogy egyszer és mindenkorra elhárult minden akadály, de úgy tűnik, hogy túl későn érkezett a paktum a színészek szakszervezete és a stúdiók között, ugyanis több film bemutatóját is el kellett halasztani a 2024-es megjelenési naptárból.

A Disney tegnap megerősítette, hogy átrendezi a közelgő filmek megjelenési dátumait. Ez nem jelent mást, minthogy a közelgő Deadpool 3. lesz a Marvel Moziverzum egyetlen szuperhősfilmje 2024-ben, amit láthatnak a rajongók. Mind a Captain America: Brave New World (korábban 2024. július 26-ra datált), mind a Mennydörgők (korábban 2024. december 20-ra datált) 2025-re tolódott.

A Deadpool 3. megjelenési dátuma 2024. május 3-áról 2024. július 26-ára tolódott, rossz hír, hogy három hónappal később, de legalább már jövőre jegyet válthatunk Deadpool és Rozsomák kalandjára. Ezzel szemben az Amerika Kapitány 4. része mostantól 2025. február 14-én, a Mennydörgők pedig 2025. július 25-én érkezik.

Továbbá a Penge (amelyet eredetileg 2025. február 14-re terveztek) 2025. november 7-re került át a Disney megjelenési naptárában. Két cím nélküli filmet, amelyek korábban a Mennydörgők és a Penge új időpontjában debütáltak volna, töröltek a menetrendből. Ezzel a nagy átrendezéssel most már négy MCU-filmet terveznek bemutatni 2025-ben; a Fantasztikus Négyes bemutatkozása továbbra is 2025. május 2-án érkezik.

Októberben a Deadpool 3. rendezője, Shawn Levy elismerte, hogy a film 2024. májusára tervezett időpontja valóban veszélybe került a sztrájkok miatt. A SAG-AFTRA és a AMPTP csütörtökön megegyezett, ennek örömére pedig Ryan Reynolds máris megosztott egy képet a folytatás egyik új vendégszereplőjéről, miközben már arra készülnek, hogy bekapcsolják a kamerákat.

A nagy átrendezéshez kapcsolódó hír, hogy a Disney a szuperhősök mellett más filmek bemutatóit is elmozdította a naptárban. Az oroszlánkirály spinoffja, a Mufasa: Az oroszlánkirály 2024 közepén jelent volna meg, de csak 2024. december 20-án jön ki a nagysikerű élőszereplős játékfilm előzményfilmje. Csütörtökön a Sony Pictures is változást jelentett be, a Venom 3. is új premierdátumot kapott, 2024 júniusáról 2024. november 8-ra tolódott. A stúdió még kitart a Madame Web (2024. február 14.) és a Kraven, a vadász (2024. augusztus 30.) bemutatói mellett, vagyis ez azt jelenti, hogy a Sony Pictures továbbra is három képregényfilmet fog bemutatni jövőre a mozikban, míg a Marvel Studios és a DC Studios csak egyet-egyet; az előbbi az említett Deadpool 3.-at, az utóbbi pedig a Joker: Folie à Deux című folytatást 2024. október 4-én.

Amerika Kapitány
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.